Workshop: Keuzes maken – Word je eigen Coach!

Goed nieuws! We hebben een superleuke workshop voor je in petto waarmee je leert omgaan met stress en meer balans te vinden in je leven. Ken je dat gevoel van “aaaah, te veel!”? Dat je het idee hebt dat je vastzit en geen controle meer hebt? Dat je meer aan het overleven bent dan echt aan het leven? Daar gaan we iets aan doen!

Waarom deze workshop?

We gaan samen kijken naar situaties waarin je vastloopt en waarom dat gebeurt. Daarna geven we je handige tips en trucs om beter om te gaan met stress en drukte. Ook leer je hoe je zelf de touwtjes weer in handen kunt nemen en je leven kunt sturen. En natuurlijk delen we handige oefeningen die je meteen kunt toepassen.

Wat is de locatie van de workshop?

Huize ’t Woud, Woudseweg 180, Schipluiden

Welke data?

Datum 1: Maandag 13 mei, tijd: 19.30 – 21.30 uur
Of
Datum 2: Vrijdag 24 mei, tijd 9.30 – 11.30 uur

Hoe meld je je aan?

Wil je meedoen? Super! Je betaalt slechts 49,50. Meer info en aanmelden doe je via deze link en geef in het formulier aan welke datum je voorkeur heeft. We hebben er zin in om samen met jou aan de slag te gaan!

Tot ziens in Schipluiden!
Patricia Hoefnagel & Annelies Olsthoorn

Hooggevoelig Ja of Nee?

Ben je je sterk bewust van (harde) geluiden, sferen en temperatuur verschillen? Heb je goed door hoe anderen zich voelen? Ben je vaak overprikkeld?

En heb je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je liever dat alles goed en zonder gedoe verloopt?

Grote kans dat jij hooggevoelig bent!

Doe direct de test en je weet het binnen enkele minuten!

Nog meer mooie berichten