Reiki, Access Bars, Coaching of een opstelling? Ontdek de toegankelijke introductiesessie en kom het zelf ervaren!

Ontstressen, leven en weer genieten!

Dat klinkt leuk Patries, maar hoe doet ik dat?! Weer genieten van het leven als ik telkens terugval in patronen. De dagen voorbij vliegen en die lichamelijke kwaaltjes steeds de boventoon voeren? 

Ik begrijp je. Het leven is ook hectisch en hoe fijn is het als je dan even uit die ratrace kunt stappen. 

Alles is een keuze, wat kies jij? En het is ook een keuze om meer tijd voor jezelf vrij te maken. Het feit dat je nu actief op zoek bent naar een oplossing voor dat waar je tegen aanloopt, dat is al een eerste stap en verdient een schouderklopje!

Misschien voel je je wat terughoudend om direct in een 1-op-1 coachingstraject te stappen als je mij nog niet kent. Daarom heb ik speciaal voor mensen zoals jij de introductiesessie ontwikkeld.

Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken en een eerste stap te zetten om te komen ervaren wat het met jou doet. Je kunt jouw sessie eenvoudig op elk gewenst moment boeken in mijn digitale agenda. Hier kun je tevens aangeven waar je behoefte aan hebt.

Weet je het niet? Geen zorgen, tijdens de sessie op de locatie in Wateringen bespreken we welke behandeling of combinatie je graag wilt ontvangen. 

Ik sta klaar om je 1,5 uur onder te dompelen in me-time waarin je even helemaal niets hoeft! Alleen maar bezig te zijn met jezelf waardoor je bewust meer ontspanning, rust en inzichten krijgt. 

Boek nú jouw introductiesessie en zet de stap naar meer ruimte en een positieve verandering

"Zelfliefde is het mooiste geschenk dat je jezelf kunt geven, door te erkennen wat je nodig hebt en daar actie voor te ondernemen."

Vraag je je af Hoe?

Hoe je nu verder moet? Wat je het beste kunt doen? En welke keuze je moet maken? 

Geen zorgen. Ik ben er om je te helpen. De eerste stap is al gezet doordat je hier bent gekomen. De tweede stap is een introductiesessie boeken en het over je heen laten komen. Tenzij je geen 1,5 uur voor jezelf kunt vrijmaken, dan ben je hier niet aan het goede adres.

Mocht je liever eerst even telefonisch willen overleggen om wat voor reden dan ook? Boek dan heel eenvoudig en laagdrempelig een kennismakingsgesprek. We gaan dan zo’n 30 minuutjes met elkaar in gesprek. Je kunt dan alles vragen wat je wilt en kan voor jou fijner voelen als we elkaar hebben gesproken. 

Weet dat je soms aan slechts een introductiesessie al genoeg hebt om weer zelf verder te kunnen gaan. Dus wat let je? Zie ik je binnenkort bij mij in Wateringe

 

Hoe werkt een introductiesessie?

Een introductiesessie vindt plaats in mijn praktijk aan de Boetersstraat 38 in Wateringen. Deze sessie is geschikt voor iedereen die vastloopt met zichzelf en eens verder wil kijken wat er mogelijk is met coaching en/of lichaamswerk.

Wees welkom om in je eigen tempo te ontdekken en te ervaren wat dit voor jou kan betekenen. Wat heb je te verliezen? Niets toch…

We starten met een kopje koffie/thee en jouw me-time kan beginnen. Laat los wat er gaat gebeuren en sta open voor wat er mag ontstaan. Schrijf je vandaag nog in en kom ervaren wat -tijd voor jezelf- met jou doet én wat het voor jou gaat doen.  

Details en praktische gegevens:

  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten: €125 
  • Facturering: Je ontvangt na de sessie een factuur via e-mail, contact betalen is mogelijk. 
  • Cadeaubon ontvangen: Neem deze mee naar je afspraak en lever deze in.

     

Wacht niet langer en neem nu directe actie door jouw introductiesessie te boeken. Onthoud dat als je nu niets onderneemt, er ook echt niets zal veranderen.

Als extra mogelijkheid bied ik ook de optie om te beeldbellen. Dit gaat via het veilige en professionele programma Sessions. Als je voor deze optie kiest, geef dat dan aan bij je boeking.

Laat dit moment en deze kans niet aan je voorbijgaan. Boek nu direct jouw eerste stap naar meer ruimte en een positieve verandering. Het is jouw leven, en de keuze ligt in jouw handen!