Bekijk de positieve reviews

Ervaar wat anderen zeggen over hun coachingervaring

Lily Steijn

Een aantal jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Toen ik eenmaal wist wat dat was, verklaarde dat een hoop: gevoelig voor emoties (van anderen), check! Heel empatisch, check! Altijd anderen willen helpen, check! Mooie eigenschappen die er voor mij helaas wel voor zorgden dat ik moeilijk grenzen aan kon geven, mezelf vaak vergat omdat ik meer bezig was met de ander en met de emoties van anderen in mijn maag kon blijven zitten. Leuk dat hoogsensitiviteit: maar hoe ga je ermee om? Zo kwam ik bij Patricia terecht!

Ik heb 6 sessies gevolgd met als afsluiter altijd een energetische behandeling. Tijdens de sessies gaf Patricia me altijd praktische tips en tools mee waar ik direct mee aan de slag kon. Simpele dingetjes die ik direct makkelijk kon toepassen én die ik gewoon nog steeds toepas.

Ik heb mezelf beter leren begrijpen. Ik weet beter hoe ik met mijn hooggevoeligheid om moet gaan, hoe ik grenzen kan stellen en vooral hoe ik kan loslaten. Waar loslaten eerst nog een dingetje was, heb ik tijdens de sessies steeds bijvoorbeeld meer inzicht gekregen in dingen waar ik eigenlijk helemaal geen (positieve) energie (meer) uit haalde en die ik dus eigenlijk beter kon loslaten.

Door al die inzichten in mezelf, werd het voor mij ook steeds duidelijker hoe ik beter naar mezelf en mijn eigen gevoel kon luisteren.
Ik voel me veel rustiger in mijn hoofd, ervaar veel minder spanning en voel me veel vrijer, lichter en gelukkiger!

Susanne van Veen

Ik heb een kadobon van mijn zus gekregen voor een sessie bij Patricia. Ontzettend lief en een enorme verrassing. Ik heb eerst telefonisch contact gehad met Patricia om de mogelijkheden te bespreken. Dat voelde gelijk goed. De sessie zelf heb ik als enorm waardevol ervaren. 

Wat 1,5 uur me-time al niet met je kan doen! Ik voelde me verlicht doordat ik tot belangrijke inzichten kwam waar ik nu nog steeds regelmatig bij stil sta. 

Ik gun het iedereen om dit te ervaren! Bedankt lieve zus voor deze mooie ervaring en bedankt Patricia voor je warme welkom en de waardevolle inzichten. Ik probeer zeker terug te komen.

Anoniem

Ze schreef me: Ik heb nagedacht en heb me afgevraagd hoe het kan dat ik ‘pas’ d.m.v. een familie-opstelling over de grenzen van mijn eigen pijn en verdriet kon kijken.”

Wat me vooral duidelijk werd is dat ik mijn eigen gevoel heb geprojecteerd op die van mijn vader. Ik voel(de) me regelmatig ongezien en ongeliefd en was onbewust van mijn uitstraling dat ik geen aandacht nodig heb, dat ik het wel alleen af kan.

Wat maakt een opstelling veel dingen zichtbaar! Echt heel waardevol, ook omdat ik het niet alleen in deze situatie kan toepassen, maar in meerdere.

Ik ga er dus zeker verder mee aan de slag, er is geen ruimte meer voor twijfel of een terugval. Het is tijd om te bouwen aan de relatie die we allebei graag willen.

Mijn vader komt volgende week zondag langs, wel met mijn stiefmoeder erbij, maar dat geeft niet. De tijd samen komt later wel.

Ik kan je niet genoeg bedanken voor het een plek kunnen geven van mijn gevoelens.

Zonder afbreuk te doen aan de eventuele terechtheid ervan, heb je me helpen inzien wat het risico is van aannames doen (hoe menselijk ook) en dat er geen feitelijk gelijk is in dit soort kwesties.

Ik had nog wel jaren door kunnen gaan met het gevoel in mijn gelijk te staan, maar word ik daar gelukkig van?

Bedankt voor de mooie lessen, die zijn onbetaalbaar.

Cindy Groot

Afgelopen zomer kwam ik erachter dat ik hoogsensitief ben. Ik zat best wel met mezelf in de knoop en ik cijferde mezelf vaak weg. Om hier mee om te gaan ben ik op zoek gegaan naar een HSP coach en kwam ik bij Patrica terecht. 

Tijdens de sessies heb ik veel geleerd, over mezelf en over omgaan met mijn hoogsensitiviteit. Wat ook heel fijn is dat je de sessie afsluit met een energetisch behandeling. Ik ging na elke sessie met veel tips, inzichten en vooral ontspannen naar huis. 

Na zes sessies sta ik steviger in mijn schoenen en kan ik beter omgaan met alle prikkels. Bedankt Patricia!

Wendy van Veen

Recent heb ik de laatste sessie in het tweede coachingstraject afgesloten. Dit tweede traject ging meer de diepte in en dat heeft me weer veel waardevolle inzichten opgeleverd. Ik kijk nu op een andere manier naar gebeurtenissen die zijn geweest en die nog komen gaan. Bedankt weer voor je fijne begeleiding Patricia! En we spreken elkaar ongetwijfeld weer bij een volgende sessie.

Denise Willemsen

Ik ben ontzettend dankbaar voor het coachtraject dat ik bij Patricia heb gevolgd. Sinds ik begonnen ben met de coaching, merk ik dat ik minder snel overprikkeld raak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu rustiger in mijn hoofd ben en lekkerder in mijn vel zit.

Na drie maanden thuis te hebben gezeten met een burn-out, ga ik aankomende week rustig aan integreren en beginnen met een uurtje werken. Ik heb ontdekt dat een fijne en ontspannen thuissituatie essentieel is voor mijn welzijn op het werk. Hierdoor kan ik meer focus behouden en me beter concentreren.

Dankzij de inzichten die ik tijdens het traject heb opgedaan, weet ik nu hoe ik nog beter voor mezelf kan zorgen en op een effectieve manier rust kan inbouwen. Het was een mooie ervaring om gecoacht te worden in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Ingrid Oost-Duiker

Na inmiddels de 3e Access Bars coachsessie met Patricia kijk ik weer uit naar de fijne uitwerking hiervan de komende dagen. Vol energie, met een lichter en rustiger hoofd en een tas met nieuwe inzichten kom ik steeds een stap verder in het Nee zeggen en daarmee Ja tegen mijzelf. Dankjewel Patricia. Tot de volgende sessie!

Esther Mikhout

Ik kwam bij Patricia terecht nadat ik voor mijn gevoel letterlijk bleef vastlopen op oude diep ingesleten patronen en ik wist dat ik nog een zetje in de rug nodig had. Daarbij zocht ik specifiek naar een holistische aanpak, waarbij coaching gesprekken gepaard zouden gaan met een behandeling. In dit geval Access Bars.

Ondanks dat ik al veel had geleerd na mijn burn-out in 2018, was dit precies wat ik nog nodig had. Patronen zitten soms diep gesleten en onbewust handel je toch vaak naar die oude versie van jezelf. In mijn geval niet anders. Ik bleef het lastig vinden om grenzen aan te geven, mijn behoeftes uit te durven spreken, mijn energie bij mezelf te houden, niet te schikken naar de wensen van anderen en ik zocht innerlijke rust.

Maar dat laatste is niet iets waar een middeltje of gesprekje voor dient en het daarna plots verschijnt. Dit proces zit in jezelf, maar met tools en het oplossen van stukken waarin je vastloopt maakte ik stappen naar die rust. Ik begon halverwege het traject verandering aan mezelf te merken en merkte dit ook aan mijn omgeving. Mensen reageren op je hervonden versie van jezelf, want dat is eigenlijk wat je ‘nieuwe’ ik inhoud.

Wat veranderde er? Ik kon mijn energie bij mezelf houden en ontdekte energielekken, kreeg conflictsituaties die ik vanuit compassie en met liefde oploste (geen ego’s), gaf mijn grenzen aan, sprak mijn behoeftes uit en voelde dat er een last van mijn schouders viel. Eigenlijk heb ik mezelf meer gevonden en ik merk dat de oude patronen geen obstakel meer zijn.

Patricia is een warm persoon, die vanuit liefde en compassie handelt, daadkrachtig, duidelijk, slim, een spiegel voor kan houden en zoals een echte coach doet: jou coacht om de antwoorden en tools te vinden, in plaats van je voor te schrijven wat je moet doen. Dát vind ik heel erg prettig.

Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie coaching met de Access Bars behandelingen ervoor hebben gezorgd dat ik zulke stappen kon maken in een periode van een aantal maanden.

Ingrid Serraarens

Ik ben een gezegend mens. Heb al meerdere keren een sessie bij Patricia mogen doen en die sessies hebben een aantal emotionele zaken versneld. Ik heb veel gehad aan hetgeen Patricia bij mij ontdekte en hoe ze vinger op de zere plek duwde. Dat heeft best veel getriggerd en in gang gezet, waar ik nu nog mee aan het werk ben. It takes time.

Patricia is meelevend, voelt mee maar ook eerlijk. Ze stelt de goede vragen en neemt geen genoegen met een half antwoord. Het is een heel fijn, warm en gezellig mens.

Daarnaast heb ik haar training voor HSP (High Sensitive Person) mogen volgen. Met name voor mensen die net ontdekt hebben dat ze HSP zijn (ik weet het al een tijdje) is de training “grip op hooggevoeligheid” een hele goede training. De training geeft je handvaten, naslagwerken, een community van gelijkgestemden en fijne oefeningen; echt een aanrader!

Nathalie Meijer

Al heel wat meegemaakt en aardig wat deskundige versleten. Had een giga dip…
Bij toeval kwam ik met Patricia in contact. HSP dat is het… eindelijk “mezelf gevonden”.
Leren omgaan met mezelf, rust momentjes, tools en vooral ook …Oja…. daarom momentjes.
Patricia is rustig, stelt je op je gemak. Kortom ze helpt je de juiste weg te vinden.

Jan Deurloo

Door gezondheidsproblemen (kanker) en een jaar lang durend juridisch gevecht met een familielid, maar ook mede door mijn HSP karakter, ben ik begin dit jaar in een diep dal geraakt en heb daarvoor hulp gezocht bij Patricia. Al na twee coaching en Bars sessies ben ik enorm opgeknapt en zie ik de positieve en vrolijke kant van het leven weer.

Patricia is een zeer sympathieke vrouw, die met veel aandacht naar mijn verhaal heeft geluisterd en goede tips heeft gegeven voor het voorkomen van steeds weer in mijn valkuilen terecht te komen.

Angelika Damen

Patricia is een hele lieve en warme vrouw. Ze luistert goed en stelde mij erg op mijn gemak. Ik heb nu 3x een coaching/bars sessie gehad. Met een lach en een traan maar wat was ik daarna opgelucht en blij. Ik blijf zeker komen. Een echte aanrader!

Sylvana de Hart

Voordat ik aan het coachtraject deelnam stond ik mezelf regelmatig in de weg. Hierdoor stagneerde ik waardoor ik mezelf onbegrepen, eenzaam en alleen voelde. Ik had al eerder coaching gehad maar sinds de aanpak van Patries gaat het allemaal veel stabieler. Ik ben in het coachtraject gestapt omdat ik me beter wilde voelen en mezelf verder wilde ontwikkelen.

Tijdens het traject was er iedere keer weer een eye opener en een les die ik mee kon nemen in mijn levenstraject. De aanpak van Patries vond ik fijn en soms ook echt wel confronterend. Ik vind haar sterk in hoe zij iedere keer weer mijn situatie zo weet beet te pakken dat ik het anders ga bekijken. Omdat Patries mij zo goed geholpen heeft heb ik haar onlangs nog aangeraden bij een vriendin die met zichzelf in de knoop zit. Dankjewel voor alles!

Frederike Schaeffer

Na een heel fijn en warm ontvangst waardoor je je direct vertrouwt voelt heb ik een heel prettig coach gesprek gehad waarbij Patricia al gauw tot de kern wist te komen. De Access Bar sessie was heel prettig, waarbij ik na 1 sessie al prachtige inzichten en eyeopeners had. Echt heel fijn…ik kan haar echt aanbevelen!

Yvonne van Peer

Eindelijk m’n oude ik terug maar dan in nieuwe vorm! Bedankt voor de fijne handvaten die jij mij gaf!
Jammer dat je geen 10 sterren kunt geven want je verdiend een dikke 10!!!

Marcel van der Loos

Patricia heeft op een prettige, rustige en pragmatische manier de spreekwoordelijke spiegel voorgehouden. Wat kan en wil ik nou echt veranderen, wees volledig eerlijk over en tegen jezelf. Vervolgens stel je doelen en neem je stappen. Echt, zo simpel is het soms!
De access bars zijn rustgevend en het heeft mij verbaasd hoe snel je tot rust komt.

Sylvia van Dijk

Ik klopte bij Patricia aan omdat ik me moe en overprikkeld voelde en het gevoel had dat ik op een tweede burnout afstevende als ik niet ingreep. Patricia leerde me te herkennen welke situaties overbelastend voor mij als HSP-er zijn, maar ook hoe ik kon ingrijpen om te voorkomen dat deze situaties ook daadwerkelijk zouden escaleren.

Door de regie  te nemen en mijn dagelijks leven anders in te richten, bepaal ik nu zelf waar mijn energie naartoe gaat. Dat gaat nog niet altijd even vlekkeloos, maar mijn leven is er wel een stuk makkelijker én leuker op geworden! 

Joyce Huis

Wat een super fijne behandeling heb ik gehad gisteren bij Patricia. De Acces Facelift is zo fijn en ontspannen.

Suzanne Schaeffer

Ik was heel erg overprikkeld, zat met teveel dingen uit het verleden en kon heel slecht ontspannen. Ik had al verschillende psychologen geprobeerd om mee te praten maar dit hielp vaak voor even en al snel ging ik weer terug naar hoe ik me ervoor voelde.

Via via werd mij het coachtraject bij Patricia aangeraden. We hebben in de sessies alles weer stabiel en op een rijtje gekregen. Ook heb ik de ontspanning weer teruggevonden en had ik afgelopen jaar nog nooit zo’n fijne ontspannen vakantie met mijn gezin.

De aanpak van Patricia vond ik heel fijn. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en probeerde zo samen met mij een oplossing te vinden voor hetgeen waar ik mee zat. Ik heb al veel vrienden dit traject aanbevolen en zou het echt meiden aanraden met een burn-out of waarbij het gewoon even ‘op’ is. Super bedankt voor alles!

Sandy de Moss

Vorige week heb ik voor het eerst een access bars gedaan. Vanaf het moment dat je bij Patricia bent, stelt ze je op je gemak.
De behandelkamer is licht en ruim en straalt rust uit. Patricia legt duidelijk uit wat ze gaat doen, wat de bedoeling daarvan is en wat je zou kunnen voelen.

Het loslaten van dingen die je (on)bewust bezighouden is één van de mogelijkheden. Ik kon me volledig ontspannen (viel in slaap) en na afloop voelde ik een rust over me. Over een paar weken ga ik weer!

Femke van den Bos

Begin van dit jaar liep ik tegen meerdere dingen aan, zat niet goed in mijn vel en bleef maar doorgaan. Gelukkig kwam ik snel met Patricia in contact waar ik vanaf het eerste moment een fijne klik mee had. Ik heb het coachtraject gedaan waarbij Patricia mij o.a. liet inzien dat ik pas op de plaats moest maken en hoe ik beter met mijn grenzen kan omgaan.

Inmiddels heb ik mijzelf echt verder ontwikkeld. Ik vond het altijd fijn en voelde mij erg op mijn gemak. Patricia straalt rust uit en kan goed luisteren. Zij is ook to the point, wat ik soms echt nodig had. Bedankt lieve Patricia!

Trudie Kissen

Patricia is een heerlijke energieke vrouw en weet snel het pijnpunt te vinden tijdens een behandeling. Dit doet ze door coaching en Access Bars. Deze behandeling is zo heerlijk om te ontvangen. Het geeft me ruimte om los te laten en ik krijg ruimte om nieuwe keuzes te maken. Ik begin altijd enorm te gapen tijdens zo’n sessie en is voor mij een teken dat ik lekker aan het loslaten ben.

Na een sessie heb ik de ene keer energie voor 10 en de andere keer voel ik me lichter. Ik raad Patricia zeker aan om daar eens een Access Bars sessie te ondergaan of een ander heerlijk body proces. Ik doe mezelf dit elke maand cadeau omdat ik het waard ben en ik er heerlijk ontspannen van wordt en elke keer wat op mag ruimen in mijn energie.

Jennifer van der Enden

Voordat ik met mijn coaching traject bij Patricia begon had ik moeite met mijn emotionele en energieke balans. Ik wist dat ik hoogsensitief was en had een grote hoeveelheid theoretische kennis, maar in de praktijk bleef mijn emmer steeds overlopen.

In het coach traject heb ik geleerd dat ik mijn struggles mag delen en dat ik er, met al mijn mooie en uitdagender kwaliteiten, mag zijn. Ik heb handvatten gekregen om bij mezelf te blijven en mijn emmer op tijd te legen, ook in omgevingen of situaties met veel prikkels. De Bars sessies hielpen me met verwerking en het loslaten van blokkades. 

Nu ik deze stappen heb gezet heb ik het gevoel dat ik steviger sta. Ik heb een rugzak gevuld met praktische handvatten voor als mijn emmer vol raakt. Hierdoor ben ik niet meer bang voor wat kan gebeuren, maar ga ik vol vertrouwen nieuwe stappen tegemoet en onderuit, maar sta ik daarna ook makkelijker weer op.

Ariëlle Krijgsman

Vandaag een Access Bars behandeling van Patricia gekregen. Iets nieuws voor mij, maar absoluut fijn om mee te maken. Patricia is erg hartelijk en je voelt je direct op je gemak bij haar. De praktijkruimte straalt rust uit, een fijne plek. Ik kom zeker terug.

Anoniem

Het is een tijd geleden dat ik bij jou geweest ben. Maar de gesprekken die wij gehad hebben, heeft me aan het denken gezet en het is een proces … maar stapje voor stapje bereik ik toch een punt waar ik wil zijn. Zowel op mijn werk (nog steeds dezelfde baan) maar wel een juiste verdeling van de uren. Ik kom op voor mijzelf als dat nodig is en dat voelt zo goed. De eerste aanzet is door jou gegeven en ik ben er toch stiekem trots op dat het resultaat geeft. Ik ga zo door en jij hopelijk ook. Wish you all the best & thank you!

Jeannette Baljet

Bij Patricia op de bank kom ik helemaal tot rust. Sowieso omdat ik haar vertrouw en bij haar mijzelf kan zijn. Soms word ik verdrietig en voel ik dat langzaam weer wegglijden. Ik kan het niet onder woorden brengen. Juist daarom is dit zo’n mooie manier voor mij.

De Access Bars geven mij de moed om achter mij te laten wat is geweest en daarnaast krijg ik nieuwe ideeën.
Ik kan Patricia van harte aanbevelen.

Stefanie van der Schans

Al twee behandelingen Coaching/Access Bars ondergaan en binnenkort de derde. Bij de eerste behandeling wist is totaal niet wat te verwachten maar wat voelde het fijn…Ik voelde de energie letterlijk stromen wat fijn was in mijn hoofd vol chaos. De behandelingen zijn zeer ontspannend en ik kan dan ook echt alles loslaten en echt het ontspannen gevoel krijgen.

Had daarna zeker meer rust wat in het dagelijkse leven mij eigenlijk nooit lukt. Dingen loslaten gaat nu makkelijker. Mijn volgende sessie staat alweer gepland..dit houden we er maar even. Ik raad dit zeer zeker aan!

Ramona Scheenen

Hele kundige lieve vrouw. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je. Als je na de eerste behandeling naar buiten komt voel je gelijk dat er iets veranderd is in je lijf. Zeer zeker de moeite waard.

Elly Scheepers

De Access Bars sessie was een fijne, bijzondere ervaring waarna ik direct meer rust en ontspanning voelde. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik bepaalde dingen nu beter kan loslaten, ik ervaar meer openheid. Alsof er een bepaalde last van mijn schouders is gevallen. Enorm bedankt voor deze ervaring!

Lilian de Quartel

Ik heb gebruik gemaakt van een combi sessie coaching en Acces Bars. Het eerste heeft mij meteen mooie stappen doen zetten waar ik nu nog veel plezier van ervaar en het laatste was een hele bijzondere ervaring.. ik ging weg met een tevreden gevoel en een glimlach op mijn gezicht. Ik heb Patricia leren kennen als een heel fijn en liefdevol persoon. En merkte dat we veel raakvlakken hadden waardoor ik mij direct begrepen en thuis voelde.

Judith van Etten-Heijnen

Ik heb twee keer een Access MTVSS behandeling ontvangen van patricia. Een heerlijke ontspannende behandeling  waarin de energie goed stroomde. Patricia merkt vanzelf wanneer iets minder fijn voelt en past haar handelen daarop aan. MTVSS is een behandeling welke patricia goed kan geven.

Chantal Penninkx

Ik vond niks meer leuk en alles kostte me veel energie. Ik was uitgeput en had het gevoel alsof mijn hoofd overvol was. Rusteloos, opgejaagd en uitgeput voelde ik mij. Ik had totaal geen energie meer en was een emotioneel wrak.

Via mijn zusje ben ik in contact gekomen met Patricia. Na een coachtraject en een training om grenzen aan te geven merkte ik dat mensen niet meer zo snel mijn energie kunnen afpakken.

Ik vind dingen weer leuk om te doen en durf mezelf steeds meer uit te spreken. Mensen die een een bepaalde cirkel zitten en er zelf niet meer uitkomen raad ik echt aan om naar Patricia te gaan.

Zij is iemand waar je je gelijk vanaf het eerste moment bij op je gemak voelt, heel erg lief is en het hart op de juiste plaats heeft. Ik vind haar een topper en kom geregeld terug voor een APK.

Sven de Haas

Soms kan je maar geen grip krijgen op bepaalde zaken in je leven en betrap je jezelf erop dat je elke keer weer dezelfde ‘fouten’ maakt. Je ziet het (achteraf), maar toch doe je het steeds weer. Zo ik dus ook. Ik had het elke keer wel door, maar ik kon mijn vinger er niet op leggen waarom ik tóch weer elke keer op dezelfde manier handelde.

Voor mij werd het daarom tijd om meer inzicht te krijgen in waarom ik altijd op een bepaalde manier reageer en hoe ik zowel zakelijk als privé dezelfde valkuilen kon vermijden i.p.v. elke keer weer eruit te kruipen.

Inmiddels was ik er wel al achter gekomen dat mijn hoogsensitiviteit groot invloed had op mijn manier van handelen en dat ik daardoor continu in het ‘oranje’ zat. Er hoefde dan nog maar weinig te gebeuren of ik ging in het ‘rood’, waardoor mijn ratio ver te zoeken was en ik alleen nog maar kon handelen uit emotie.

Mijn doel was dan ook om te proberen dit voor te zijn en niet continu op die rand van instabiliteit te balanceren. In mijn zoektocht ben ik toen bij Patricia terechtgekomen. Met een open gedachte ben ik hierin gestapt om gewoon te kijken naar wat mij dit zou ‘opleveren’. Eén ding wist ik namelijk zeker… Er moest iets veranderen in mijn handelspatronen.

Na mijn eerste gesprek merkte ik al direct dat het erg fijn was om gewoon eens de tijd te nemen om over jezelf te praten. Ik besefte mij dat ik dat eigenlijk nooit echt deed. Misschien voelt dat normaal gesproken een beetje ongemakkelijk… kwetsbaar… Maar ik merkte dat het eigenlijk wel erg prettig was. Doordat Patricia elke keer ook de juiste vragen stelde, ging het gesprek steeds dieper en kom je uiteindelijk uit bij de essentie van je acties.

Door mijn gesprekken met Patricia ben ik mij veel bewuster geworden waarom ik doe wat ik doe. Samen met haar proberen wij, soms door een hele subtiele andere manier van benaderen, bepaalde valkuilen voor te zijn, waardoor ik niet continu op mijn tandvlees loop. Zeker met jonge kinderen in huis, die veel van je vergen, heeft dat bij mij voor veel rust gezorgd. Niet alleen in mijn hoofd, maar ook binnen mijn gezin. Ook mijn kinderen merken natuurlijk dat papa wat meer kan hebben.

Daarnaast heb ik op zakelijk vlak ook een aantal beslissingen genomen waarbij ik bepaalde stresssituaties voor kan zijn.

 Kortom, in een korte tijd merkte ik al snel resultaat en gaf het mij een goed gevoel dat ik aan mezelf aan het werken was. Werken aan een soort betere versie van mezelf met meer rust in mijn hoofd en een betere balans en ook gewoon acceptatie van de persoon die ik ben.
Ik ben Patricia erg dankbaar voor de handvaten die zij hiervoor heeft aangereikt en zal daar zeker nog gebruik van blijven maken.

Ben je klaar om een eerste stap te zetten en je patronen te doorbreken?

Boek dan nu direct jouw kennismakingsgesprek in mijn agenda!

Your futere self will thank you