Leuk dat je er bent, welkom!

Mijn naam is Patricia Hoefnagel.

Persoonlijk heb ik ervaren hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van je eigen verlangens, grenzen en behoeften om de regie over je eigen leven te nemen.

Een aantal jaren geleden leidde ik een druk en hectisch bestaan in het bedrijfsleven. Ik was altijd bezig en probeerde alle ballen in de lucht te houden.

Maar er was iets dat me opviel. 

Mensen vertelden vaak uit zichzelf hun persoonlijke issues aan mij. En het luisteren naar deze verhalen was voor mij een moment van echte verbinding en wederzijds vertrouwen met die ander.

Ik neem je mee in mijn verhaal.

Want op een dag veranderde alles!

HP_Ikbenpatricia(2)
HP_Ikbenpatricia
IMG_3694 2
Patricia@joycehuisfotografie-2021-674

Ik werd in die tijd geconfronteerd met de harde realiteit, dat ik niet het leven leidde waar ik diep van binnen naar verlangde. En zonder dat ik het in de gaten had, raakte ik in een burn-out.

Dat was een heftig keerpunt in mijn leven, want het zette alles op z’n kop, omdat ik volledig de controle kwijt was.

De angst die ik voelde bracht mij in één keer terug naar de herinnering dat mijn vader werd opgenomen in een psychiatrische kliniek. En het enige wat ik dacht was: “oh help, dit gaat mij toch niet overkomen?”

Maar ook naar mijn jeugd, waar ik getuige was van een moeder die worstelde met: ‘geen eigen keuzes kunnen maken’ in een niet vervuld huwelijk. Ze durfde uiteindelijk pas na 15 jaar voor zichzelf te kiezen en te scheiden.

2 jaar daarna is ze overleden. 

Dit inzicht was een grote les en liet me inzien, dat ik in mijn leven altijd een ‘eigen’ keuze heb. En zelf 'verantwoordelijk' ben voor de keuzes die ik maak.

Dit was het begin van mijn persoonlijke reis naar zelfheling en groei. Tijdens deze reis kreeg ik nieuwe inzichten, werd ik mij bewust van mijn eigen patronen en herontdekte ik een nieuwe kracht in mezelf.

Maar ook dat ik hooggevoelig ben en mijn eigen grenzen volledig kwijt was. En zo begonnen alle puzzelstukjes op hun plek te vallen.  

Om de regie weer over mezelf en mijn leven terug te krijgen, nam ik het besluit om voor mezelf te kiezen en te gaan scheiden. 

Op spiritueel en persoonlijk vlak begon ik mij meer en meer te ontwikkelen. Ik liet me opleiden en certificeren tot professioneel coach, met als specialisatie HSP.  

Tijdens mijn herstel heb ik ervaren, dat in onze maatschappij de nadruk met name ligt op het fysieke aspect van de mens, terwijl het mentale naar mijn idee absoluut niet mag ontbreken.

 

 

We ervaren lichamelijke klachten, zoals rugpijn, buikpijn en slapeloosheid, maar deze komen vaak voort uit onze psyche, zonder dat er een duidelijke oorzaak is.

Het is ons niet geleerd, hoe we onze gevoelens kunnen uiten, dus negeren we wat er werkelijk speelt. En dit houdt ons gevangen in het dagelijkse ritme van het leven.

Omdat ik zag, dat heel veel coaches een eenzijdige aanpak hebben en ik het aan den lijve heb ervaren, wilde ik het anders doen. Ik ben mijn bedrijf daarom begonnen in energetische behandelingen.

Dagelijks komen er zowel mannen als vrouwen in mijn praktijk, die zichzelf zijn kwijtgeraakt en hun leven laten bepalen door anderen. Ze worstelen met keuzes maken en hun eigen verlangens te volgen. 

Mijn missie is om deze mensen te begeleiden en te ondersteunen bij het herontdekken van zichzelf. Het versterken van hun eigen kracht en het leiden van hun eigen leven

Ik wil anderen inspireren en aanmoedigen om hun eigen pad naar zelfliefde, authenticiteit en persoonlijke groei te bewandelen.

Dank je wel dat je even op mijn ‘over mij’ pagina langskwam.

Herken jij jezelf in bovenstaande?

Weet dan dat ik ernaar uit kijk om samen met jou op reis te gaan naar een leven waarin jij weer leert te vertrouwen op jezelf.

Zodat jij de beste keuzes voor jezelf durft te maken!

Een warme groet,
Patricia Hoefnagel

Plan hieronder je kennismaking