Je cadeaubon inwisselen doe je hier!

cadeaubon voor 1,5 uur me-time

Heb je hulp nodig bij het boeken, of wil je liever eerst even telefonisch contact?

Je kunt mij bereiken via info@patriciahoefnagel.nl of door te bellen, of een WhatsApp-bericht te sturen naar 06 – 52 69 51 69.

Gefeliciteerd met het waardevolle cadeau dat je hebt mogen ontvangen: Just Me-time! Een cadeaubon voor een sessie naar keuze, van maar liefst 1,5 uur met Patricia Hoefnagel. Denk hierbij aan persoonlijke coaching, energetische behandelingen of Reiki. Maar misschien vind je een familieopstelling ook wel reuze interessant of een kaartlegging op iets waar je niet uitkomt. Allemaal mogelijk! Ik kijk er naar uit om je te mogen ontvangen in mijn praktijk aan de Boetersstraat 38 in Wateringen. 

Hoe kun je de cadeaubon inwisselen en direct je sessie reserveren?

  • Stap 1: Neem contact op. Je hebt de mogelijkheid om direct te boeken. Klik eenvoudigweg op onderstaande link 'Boek hier jouw sessie' in de digitale agenda. Hier kun je beschikbare data en tijden bekijken en direct je sessie plannen.

  • Stap 2: Bevestiging van je reservering. Na het selecteren van een datum en tijd via de digitale agenda, ontvang je een automatische bevestiging van je reservering per e-mail. In deze e-mail vind je alle details die je nodig hebt voor je sessie, inclusief de locatie van de praktijk, en eventuele specifieke instructies.

  • Stap 3: Geniet van je me-time! En of dat nou persoonlijke groei, helderheid en richting, of een volledige ontspanning is, het is jouw keuze! Ik kijk uit naar onze ontmoeting en ben er voor jou om je te ondersteunen waar nodig. Tot snel!

Veelgestelde vragen;

Wat houdt een coachsessie in?

Een coachsessie is een ontmoeting met iemand die je wil helpen met dingen in je leven. Tijdens zo’n sessie praat je, luister je en denk je na over hoe je problemen kunt oplossen en jezelf kunt verbeteren. Als Trainer en Coach help ik je door vragen te stellen en geef ik je advies om je te helpen groeien en positieve veranderingen te maken. Het is een speciale en kostbare tijd om over jezelf na te denken en mentaal sterker te worden zodat je sterker kunt worden in dat wat jij nodig hebt. 

Wat is een energetische behandeling?

De energetische behandeling genaamd Access Bars is een energetische behandelingstechniek die gericht is op een totale ontspanning en het loslaten van spanningen om meer ruimte en rust te ervaren. Tijdens een Access Bars-sessie lig je volledig gekleed op een massagetafel, comfortabel onder een deken.

Wat is Reiki?
Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename geneeskunde. Een totale lichaamsbehandeling.
Wat is een familieopstelling?

Een familieopstelling is een therapeutische techniek die tot doel heeft inzicht te bieden in familiedynamiek, relaties en onderliggende patronen. Tijdens een familieopstellingssessie worden deelnemers uitgenodigd om fysieke of symbolisch leden van hun familie of belangrijke relaties te vertegenwoordigen in de ruimte. Dit proces helpt bij het zichtbaar maken van onderliggende emotionele en relationele problemen.

Ik kan niet kiezen? En nu?

Als je twijfelt tussen een coachsessie, energetische behandeling, Reiki of een opstelling, niet nodig. Ik help je daarbij. We gaan eerst kijken wat er nu speelt en daar passen we de sessie op, wellicht met een combinatie. Je hoeft op dit moment niets te kiezen.

Wil je wel alvast vooruitkijken en er zelf over nadenken, dan zou je hier eens aan kunnen denken.

Doelen en behoeften: Bedenk wat je op dit moment het meest nodig hebt.
Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen en strategieën ontwikkelen? Dan kan een coachsessie de juiste keuze zijn.

Als je op zoek bent naar ontspanning en emotionele genezing, zou een energetische behandeling zoals Access Bars  passender kunnen zijn.

Heb je last van (vage) lichamelijke klachten, van is Reiki de oplossing. 

Als je worstelt met familie gerelateerde kwesties of onderliggende patronen in relaties, kan een familieopstelling waardevol zijn.

Prioriteiten: Denk na over welk aspect van je leven permanente prioriteit heeft. Wat is het belangrijkst voor jou op dit moment: persoonlijke groei, je welzijn of verbetering van relaties?

Samen komen we er wel uit, dus maak je niet druk als je op dit moment geen keuze kunt maken. Dat hoeft nu ook niet. 

Hoe kan ik een sessie boeken en mijn cadeaubon wisselen?

Je kunt snel en eenvoudig een sessie boeken en je cadeaubon inwisselen door rechtstreeks naar mijn digitale agenda te gaan.

Klik op de groene knop met de tekst ‘boek hier jouw sessie’. De digitale agenda wordt geopend en je kunt direct de beschikbare dagen en tijden bekijken. Volg de instructies tijdens het boekingsproces. 

Wat als ik een geboekte sessie moet annuleren of verplaatsen?

Ik begrijp dat er momenten zijn waarbij onvoorziene omstandigheden je dwingen om een ​​geboekte sessie te annuleren of te verplaatsen. Het is belangrijk om te weten dat ik mijn agenda zorgvuldig plan en een geannuleerde afspraak zorgt voor een gat in mijn agenda dat op korte termijn niet kan worden ingevuld.

Je hebt de mogelijkheid om een ​​sessie kosteloos te annuleren tot 48 uur voor de geboekte afspraak. Dit kun je doen door contact met mij op te nemen via telefoon of een WhatsApp-bericht.

Indien je je afspraak binnen 24 uur voor de geplande tijd annuleert of vergeet, zal de volledige sessie komen te vervallen. Je cadeaubon kun je dan niet meer inwisselen. Voor meer gedetailleerde informatie verwijs ik je naar de algemene voorwaarden.