Op zoek naar het perfecte cadeau?

Zoek niet verder!

Ontspannen, Herstellen en Ontdekken met de Me-Time Cadeaubon!

cadeaubon voor 1,5 uur me-time

Nieuwsgierig geworden naar deze Me-Time ervaring?

Bestel de cadeaubon nu online en laat deze bezorgen op jouw adres!

Is het een cadeau voor iemand anders? Maak de verrassing extra speciaal door er een passende kaart bij te kopen om de cadeaukaart in te doen.

Klik hier om de Me-Time cadeaubon te bestellen!

Bij eventuele vragen kun je contact opnemen via info@patriciahoefnagel.nl

Reserveer tijd om naar  binnen te stappen in een moment van rust en waarin alles draait om jou.

Deze exclusieve Me-Time Cadeaubon, biedt jou, een dierbare of een geliefde de mogelijkheid om 1,5 uur lang te ontsnappen aan alledaagse uitdagingen.

Het is een moment om uit je hoofd te stappen en jezelf onder te dompelen in pure rust, ruimte en ontspanning.

Wat staat je te wachten tijdens deze transformerende ervaring?

  • Persoonlijke Coaching: Ontdek een begeleidingssessie die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Als ervaren coach help ik je om meer inzicht te krijgen in jezelf en patronen te herkennen die kunnen bijdragen aan meer bewustwording, innerlijke rust en balans.

  • Reiki of Access Bars: Laat je tijdens een van deze behandelingen meevoeren door de helende energieën van Reiki en de transformerende kracht van Access Bars. Voel hoe deze eeuwenoude technieken je energie in balans brengen, blokkades doorbreken en je geest bevrijden van negatieve gedachten en stress.

  • We bespreken je behoeften en (eventuele lichamelijke) klachten, waardoor de introductiesessie volledig op jou afgestemd wordt. Zo ervaar je wat 1,5 uur me-time, dat volledig op jou gericht is, met je doet.

Alles is een keuze! Wat kies jij?

Hey hi! Op zoek naar een uniek cadeau? Het vinden ervan kan lastig zijn, maar weet dat velen mensen verlangen naar rust en een moment voor zichzelf. 

Ik ben Patricia Hoefnagel uit Wateringen, gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Mijn aanpak omvat coaching gecombineerd met ontspannende en helende behandelingen. Hierdoor krijgen mensen rust en ruimte waardoor hun kwaliteiten weer op de voorgrond komen.

Sinds 2017 run ik mijn eigen praktijk, gericht op stresspreventie en het welzijn van (hoog)gevoelige personen. Die worstelen met ingesleten patronen, en geregeld stress ervaren dat ik vertaald in lichamelijke klachten. Vast komen te zitten in de  welbekende cirkel waar ze zelf niet uitkomen.

Mijn motto is: ‘alles is een keuze! Wat kies jij?’ Ik sta klaar om te helpen bij het doorbreken van patronen en om je bewust te maken van nieuwe mogelijkheden. Je staat er niet alleen voor, ik help je graag verder!

PraktijkPatricia@joycehuisfotografieMay16,2022247247

Nog even je gegevens invullen, zodat we de cadeaubon kunnen opsturen

Cadeaubon
Prijs: € 125,00

Er is nog geen betaal optie geselecteerd.

Veelgestelde vragen

Wat houdt een coachsessie in?

Een coachsessie is een ontmoeting met iemand die je wil helpen met dingen in je leven. Tijdens zo’n sessie praat je, luister je en denk je na over hoe je problemen kunt oplossen en jezelf kunt verbeteren. Als Trainer en Coach help ik je door vragen te stellen en geef ik je advies om je te helpen groeien om positieve veranderingen te maken. Het is een speciale en kostbare tijd om dieper over jezelf na te denken en mentaal sterker te worden zodat je  kunt bereiken wat jij wilt.

Wat is een energetische behandeling?

De energetische behandeling, in dit geval genaamd Access Bars, is een behandelingstechniek die gericht is op een totale ontspanning en het loslaten van spanningen om meer ruimte en rust te ervaren. Tijdens een Access Bars-sessie lig je volledig gekleed op een massagetafel, comfortabel onder een deken.

Wat is Reiki?
Door Reiki wordt het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen opnieuw ontwikkeld. Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Reiki heeft geen bijwerkingen, behalve dat het kwalen geneest of vermindert. Kortom een aangename en rustgevende  lichaamsbehandeling. 
Ik kan niet kiezen? En nu?

Als je twijfelt over welke onderwerp je wilt bespreken? Of je twijfelt tussen een volledige coachsessie of een combinatie tussen coaching en Access Bars of Reiki, laat het los. Hier komen we samen wel uit en hoef je nu niet te beslissen.

We gaan eerst kijken wat er nú speelt en daar passen we de sessie op aan. Je hoeft op dit moment dus niet te kiezen waar je het over wilt hebben.

Wil je wel alvast vooruitkijken en er zelf over nadenken, dan zou je hier eens aan kunnen denken.

Doelen en behoeften: Bedenk wat je op dit moment het meest nodig hebt.
Wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling, doelen stellen en strategieën ontwikkelen? Dan kan een coachsessie de juiste keuze zijn.

Als je op zoek bent naar ontspanning en emotionele genezing, zou een energetische behandeling zoals Access Bars  passender kunnen zijn.

Heb je last van (vage) lichamelijke klachten, dan is Reiki de oplossing. 

Prioriteiten: Denk na over welk aspect van je leven permanente prioriteit heeft. Wat is het belangrijkst voor jou op dit moment: persoonlijke groei, je welzijn of verbetering van relaties?

Samen komen we er wel uit, dus maak je niet druk als je op dit moment geen keuze kunt maken. 

Hoe kan je de cadeaubon inwisselen en een sessie boeken?

Je cadeaubon kun je via deze link snel en eenvoudig inwisselen door rechtstreeks een sessie te boeken in mijn digitale agenda.

Als de digitale agenda wordt geopend kun je direct de beschikbare dagen en tijden bekijken.

Volg de verdere instructies tijdens het boekingsproces. Wil je iets vragen of kom je er niet uit, stuur dan gerust een (WhatsApp) berichtje naar info@patriciahoefnagel.nl of 06-52695169.

Ik heb nog een vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je nog een vraag die hier niet tussen staat? Neem dan met mij contact op via info@patriciahoefnagel.nl