GRIP OP HOOGGEVOELIGHEID

Het bewustwordingsprogramma is inmiddels gestart. De volgende ronde is van 1 juni t/m 13 juli 2023.

Het complete programma waarin ik je alles leer om meer grip op je gevoeligheid te krijgen.


In 6 weken tijd deel ik alles met je wat je moet weten om jouw gevoeligheid te aanvaarden en te omarmen. Met een groep van maximaal 10 vrouwen gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag. Stap voor stap doorlopen we alle elementen die van belang zijn om meer grip te krijgen op je gevoeligheid die jouw unieke kenmerken zullen highlighten én gaan we persoonlijk aan de slag. Werk en privé in balans, vrijheid, energie en positiviteit; alles komt aan bod!

Herken je dit?

Je hebt een prima leven, maar wat vaker op de rem trappen vind je nog wel een uitdaging. Je weet inmiddels echt wel dat het plannen van me-time momentjes superbelangrijk is, maar…. 

 • Iedere keer als je tijd voor jezelf hebt gepland komt er wel weer iets tussendoor waardoor het niet doorgaat. Je probeert meer rust voor jezelf te pakken, maar die ene keer extra vroeg naar bed helpt ook niet

 • Je snapt niet hoe andere vrouwen toch zo’n vrij en ongecompliceerd leven lijken te hebben. Hoe ze het volhouden om te werken, zorgen voor de kinderen, tijd hebben voor familie en vrienden én ook nog kunnen sporten!

 • Alles waar je grip op lijkt te hebben, loopt weg als zand door je handen. Het kost je energie, ergernis en frustratie. Regelmatig bekruipt je een onrustig gevoel, maar je weet niet goed waar het vandaan komt en wat je eraan kunt doen

 • Je bent terughoudend in het delen van je gevoelens omdat je niet weet hoe je je emoties duidelijk kunt verwoorden. Jezelf dan op een 1e plaats zetten vind je lastig omdat je bang bent je kwetsbaar op te stellen omdat het weleens tegen je gebruikt zou kunnen worden

 • Je wilt je niet laten meesleuren in verplichtingen of emoties die je overvallen en toch gebeurt het iedere keer weer. Je zegt een verjaardag het liefst af omdat je er al tegenop ziet en totaal geen energie hebt

 • Je wilt graag méér rust in je hoofd én meer tijd voor jezelf, hoe moeilijk kan het zijn! Je hebt je echt wel verdiept om liever voor jezelf te zijn, maar geen idee hoe je dit volhoudt

Wat ga je doen?

In 6 weken tijd leer je alles over het beter met je gevoeligheid om te gaan. Zo gaan we aan de slag met inzichten in jouw overprikkeling, wat jou uniek maakt en gaan we lichaam en geest de rust geven waar het zo naar verlangd. Ik leer je hoe je ruimte voor jezelf inneemt, zodat je zelf de regie houdt in het stellen van je grenzen. 

Ik help je aan handige checklists zodat je een beter inzicht krijgt in jezelf waarom je doet wat je doet.  Én ik leer je technieken hoe je zelf snel en efficiënt de spanning uit je lijf krijgt. In de online community kun je sparren en brainstormen met andere gevoelige vrouwen en deel ik intuïtief inzichten en positiviteit waar jij weer inspiratie van krijgt!

Iedere week deel ik korte video’s van een nieuwe module met je, met daarin theorie én praktische tips om meteen aan de slag te gaan met inzichten in jezelf. Tevens komen we 1x in de 2 weken bij elkaar in Zoom voor livesessies.

Zo leer je niet alleen van mij maar óók van elkaar. Win-win situatie!

Wat zit er in de training

 • MODULE 1: JOUW UNIEKE GEVOELIGHEID

  Je gaat leren waarom jouw gevoelens zo belangrijk zijn en wat het luisteren naar je eigen intuïtie voor jou gaat opleveren

 • MODULE 2: OMGAAN MET PRIKKELS

  Je gaat ontdekken waar jij specifiek overprikkeld van raakt en hoe je daarmee omgaat

 • MODULE 3: VALKUILEN EN PATRONEN

  Je komt meer te weten over je eigen persoonlijkheid en het leren begrijpen van je patronen en voorkomen van terugkerende valkuilen

 • MODULE 4: BALANS HOUDEN

  Je gaat ontdekken om een betere balans te vinden tussen wat je voelt, denkt en wat je doet

 • MODULE 5: EMOTIES EN GRENZEN

  Je komt erachter hoe je betere grenzen kunt stellen en hoe je emoties kunt uiten zonder de ander te kwetsen

 • MODULE 6: JEZELF UITSPREKEN

  Je komt te weten waarom je graag gesprekken voert die ergens over gaan en leert omgaan met onverwachte situaties en stemmingen van anderen

 • MODULE 7: RELATIES EN DIEPGANG

  Je komt te weten waarom je graag gesprekken voert die ergens over gaan

 • MODULE 8: VOELEN, VOELEN EN VOELEN

  Je gaat in verbinding door vertraging en verstilling en leert (nog) meer contact te maken met jezelf

"No matter how many mistakes you make or how slow you progress, you are still way ahead of everyone who isn’t trying." ~Tony Robbins

Na dit programma....

 • Weet je hoe je de rust pakt voor jezelf zonder dat er weer iets tussendoor komt

 • Ben je de stress voor keuzes de baas

 • Blijft het in jouw hoofd rustig, ook als er ruis om je heen is

 • Herken je de signalen in je lijf en handel je daarnaar

 • Weet je wat je moet doen wanneer iets wel of niet goed voelt

 • Snap je waarom je anders denkt, voelt en handelt

 • Heb je connectie en ervaringen gedeeld met gelijkgestemden

 • Weet je hoe je beter eigen tijd plant

 • Ben je je bewust van de acties die je neemt en niet neemt

 • Zodat ook jij een ongecompliceerd leven gaat leiden

Foto’s: impressie van eerdere live events op locaties is Rotterdam en Zaltbommel. Dit huidige programma is via online livesessies.

En dan nu het prijskaartje...

Als je nog niet bent afgehaakt dan vraag je je waarschijnlijk af wat dit programma kost.

Reguliere investering: €449,- ex BTW

Early bird: €399,- ex BTW

Gebruik kortingscode: EARLY11

Nog 1 keer op een rijtje wat je hiervoor krijgt…

 • Online programma van 6 weken (kick-off 30 mei)

 • Iedere week 1 module

 • Inclusief handige checklists, werkbladen en visualisaties

 • 4 live groepssessies via zoom waarin we live gaan brainstormen en je mij vragen kunt stellen

 • +2 extra live’s: de kick-off en de afsluiting

 • Besloten community voor intuïtief sparren + gevoelens/emoties delen

De filmpjes in de modules blijven in ieder geval een jaar beschikbaar. Er is in deze ronde plek voor maximaal 10 ambiteuze en gevoelige vrouwen.

Over mij

Hi, ik ben Patricia en geloof in het diepst van mijn ziel dat het mijn missie is om wat ik leer door te geven aan anderen. Doordat ik best een bewogen leven heb gehad heeft het altijd mijn interesse gehad om vanuit verschillende invalshoeken naar iets te kijken. 

Ik ben gek op zelfontwikkeling en zo heb ik onlangs nog een workshop kaartleggen gevolgd. De prachtig geïllustreerde afbeeldingen van het kaartendeck Lenormard hebben mij volledig omarmt. In mei van dit jaar start ik weer met een nieuwe opleiding en dat is dit keer een NLP Practitioner. En staat het leren van familieopstellingen nog op mijn to do list. 

Vanuit mijn eigen praktijk in Wateringen coach ik sinds 2017 gevoelige en ambitieze mensen die met zichzelf vastlopen. Mijn eigen Talk, Feel, Heal methode bestaat uit sessies van 1,5u die bestaan uit coaching en energetische behandelingen (Access Bars). Daarnaast geef ik trainingen in omgaan met je hooggevoeligheid en hoe je daar voor jezelf een betere balans in kunt vinden. 

Zelf ben gek op een goed kopje koffie. Maar nog blijer wordt ik van het idee dat ik zo dicht bij het strand woon. Op m’n socials zie je dan ook vaak strandfoto’s terug.  Als ik op het strand ben dan lijkt de tijd heel even stil te staan, mijn hoofd wordt rustig en mijn lijf wordt kalm…

In het dagelijks leven knuffel ik graag met mijn kat Gyzmo (langharige pers). Lig ik eens in de week op de yogamat en kom ik maandelijks tot rust van een dagje sauna. Vorig jaar heb ik samen met mijn lief John een droomreis gemaakt: ruim 4 weken wezen trekken met een camper door Canada. In 1 woord: amazing! Op naar nog meer mooie avonturen. 

Veel gestelde vragen;

Ik weet niet of ik hooggevoelig ben, is dit programma iets voor mij?

Dat weet alleen jij 😉
Maar als je tot hier bent gekomen dan voel jij vast dat dit traject iets is voor jou. 

Hoe werk het nou precies?

Het programma duurt 6 weken. Je krijgt iedere week toegang tot een nieuwe module met daarin inzichten, tools en oefeningen door uitlegvideo’s. Daarnaast zijn er iedere 2 weken live sessies via Zoom (dus in totaal 4 keer + 1 extra voor de kick-off). We bespreken de thema's,  je krijgt ruimte voor vragen en je gaat brainstormen met je medecursisten. Ook is er een online community waarin je tussendoor vragen kunt stellen, met elkaar kunt sparren en ik inspiratie content post.

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Een dosis enthousiasme en je commitment om echt mee te doen. Gemiddeld 1 tot 1,5 uur per week plannen waarin je alleen bent om de module te luisteren/lezen en behandelen. Tijd in je agenda vrij te maken om bij de geplande live sessies aanwezig te zijn. 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan. Meld je dan even aan via info@patriciahoefngel.nl Wanneer je in termijnen wilt betalen betaal je wel iets meer ivm administratiekosten. 

Hoeveel tijd kost dit traject me?

Dat is best wel lastig te zeggen. Hoewel ik je zoveel mogelijk probeer te ontzorgen, zijn er natuurlijk nog steeds dingen die je zelf moet doen. Zo krijg je opdrachten die specifiek passen bij de dingen waar jij tegenaan loopt en die je helpen om beter met je gevoeligheid om te gaan. Aan de hand van deze opdrachten krijg je vervolgens weer meer duidelijk en inzicht in jezelf. Ik probeer je dus zoveel mogelijk in kleine stapjes te helpen en shortcuts aan te reiken, maar ga ervanuit dat je tussen onze live sessies door nog gemiddeld 1 uur per week mag investeren in jezelf! (meer mag ook natuurlijk).

Ik werk overdag, kunnen de lives ook s'avonds?

Omdat de meesten overdag werken zijn de live sessie zoveel mogelijk in de avond. Voor deze ronde zijn er een aantal live sessies gepland op een doordeweekse dag en kunnen we tijdens de kick-off bekijken waar we kunnen schuiven indien gewenst. 

Wanneer start het traject?

De volgende ronde is van 1 juni t/m 13 juli. Daarna volgt de zomerstop. 

Op welke dagen zijn de live sessies?

Kick-off: 1 juni om 20.00 uur 
8 juni om 20.00 uur 
22 juni om 20.00 uur 
4 juli om 20.00 uur 
13 juli om 20.00 uur 

Wat gebeurt er als ik nu een plekje claim?

Als je op de knop hieronder klikt, kom je in mijn shop en kun je een kaartje kopen voor deelname en ben je verzekerd van een plekje. Je krijgt dan voordat we beginnen van mij een mail met alle info die je nodig hebt om te kunnen starten.