Test: hooggevoelig Ja of Nee?

Ben je je sterk bewust van (harde) geluiden, sferen en temperatuur verschillen? Heb je goed door hoe anderen zich voelen? Ben je vaak overprikkeld?

En heb je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je liever dat alles goed en zonder gedoe verloopt?

Grote kans dat jij hooggevoelig bent!

Doe direct de (gratis) test en je weet het binnen enkele minuten!

"It's okay to be sensitive, that's what happens when you have magic in your heart"

WILLEN WETEN WAAROM JE HOOGGEVOELIG BENT

Deze test is een 1e stap om meer inzicht in jezelf te krijgen. Zodra je weet of jij behoort tot de groep van hoogsensitieve personen, gaat jouw ontdekkingstocht beginnen naar deze bijzonder prachtige en tevens krachtige eigenschap.

Beetje bij beetje vallen er steeds meer puzzelstukjes op z’n plaats. Je ontdekt waarom je soms mega veel energie hebt en het andere moment totaal overprikkeld bent.

Waarom je stemming van het ene op het andere moment totaal kan omslaan. Maar ook weet waar je ‘energielek’ zit, en hoe je hierop kan anticiperen. Het allermooiste is dat je jezelf steeds beter leert kennen en daarmee ook steeds meer leert te waarderen. 

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE TEST

Dit was een hele duidelijke test. Dat had ik net nodig om bevestigd te krijgen wat ik al vermoedde. Deze test kan ik van harte aanbevelen. Zeker ook omdat ik daarna nog allerlei inzichten en tips per mail ontving waar ik zeker wat aan had.

Diana Bijlsma

Ik ben blij dat ik deze test heb gedaan. Door de uitslag van de hooggevoeligheid test en het verhelderende gesprek dat ik met Patricia heb gehad over hoogsensitieve eigenschappen, herkende ik opeens veel bij mijzelf.

Thorsten Bakker

De hooggevoeligheid test heeft mij inzicht gegeven, waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop. Zeker de uitleg heeft mij verder geholpen. Een aanrader voor iedereen, of je nu zelf vermoed dat je hooggevoelig bent of iemand in jouw directe omgeving.

Jeannet van Bruchem

Kom direct te weten of ook jij hooggevoelig bent!

Kruis hieronder aan: Ja of Nee

Beantwoord eerst alle vragen. Klik dan op 'ik ben een mens' en daarna op de groene button voor je uitslag!
HooggevoeligJaofNee

Meest gestelde vragen

Waarom de hooggevoeligheid test

Als je weet dat je hooggevoelig bent dan kun je jezelf, anderen en de maatschappij beter leren te begrijpen. 

Waarom zou ik dat willen weten?

Dat maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger.

Wat levert het me op?

Als je weet hoe je met je hooggevoeligheid om kunt gaan dan zorgt dat niet alleen voor meer rust maar ook voor meer overzicht en balans in je dagelijkse leven.

Wat kan ik dan beter wel of niet doen?

Wat je het beste wel en niet kunt doen dat is voor ieder persoon verschillend. Maar wat de meesten hooggevoelige personen wel kunnen doen dat is ‘eigen tijd’ inplannen. Zo kunnen ze zich ontdoen van de energie van de dag en hun batterij opnieuw opladen.

© 2024 Patricia Hoefnagel