StressVrij Leven

1-op-1 coachtraject

Ben jij ambitieus en stel je hoge doelen voor jezelf?  Ben je iemand die hard werkt en het niet erg vindt om te knallen en veel uren te maken? 

en….

Gaat dit je de laatste tijd steeds meer in de weg staan. Waarbij je jezelf keer op keer voorbij loopt. Je er zelfs fysieke klachten van krijgt en je geregeld gedoe ervaart in je omgeving.

Tijd om aan de bel te trekken! Ontdek hoe je meer rust, balans en ruimte ervaart door middel van mijn TALK-FEEL-HEAL Methode in het StressVrij Leven traject.

Het enige dat jij hoeft te doen is een 1e stap te zetten om met mij in contact te komen. Plan je even een kennismakingsgesprek? Dan spreek ik je binnenkort. 

Is dit herkenbaar voor je?

 • Je had je voorgenomen omhet rustiger aan te gaan doen. Om niet meer van afspraak naar afspraak te rennen en meer tijd voor jezelf in te plannen. Inmiddels is je agenda weer overvol. Voel je je je wiebelig en heb je totaal geen regie meer over je dagen en lopen de afspraken de spuigaten uit.

 • Je hebt het gevoel je balans kwijt te zijn en jezelf misschien zelfs wat te zijn verloren. Je wilt je stress weer onder controle hebben en goed je grenzen aangeven en die kunnen communiceren. Je begrijpt niet hoe het komt dat je het ene moment nog energie voor tien hebt en het andere moment het liefst klokje rond wilt slapen.

 • Je ging weer een leuke cursus volgen! Enthousiast heb je je opgegeven en de eerste module is afgerond, maar je kunt je aandacht er niet goed bij houden. Je slaat het niet op en daar baal je van, want het is oprecht super leuk… maar dat voel je niet als je ermee bezig bent. Je hoofd is wazig, kunt je niet concentreren, en het lijkt wel of je geen nieuwe informatie meer opneemt.

 • Je dochter en jij gaan even niet zo lekker. Ze moet voor haar toets volgende week nog een boek lezen. Volgens jou loopt ze dat kantjes er vanaf en gaat ze het niet redden. Je weet dat je het moet loslaten maar het voelt meer als jouw huiswerk. Het enige dat je krijgt is een grote mond en een opmerking dat je je er niet mee moet bemoeien. Je probeert het bij haar te laten maar inwendig vreet je jezelf steeds verder op.

 • Die drukkende en zeurende pijn in je schouders. Je weet dat dat je zwakke plek is en je daar als eerste last van krijgt als je te veel spanning hebt. En toevallig heb je daar weer geregeld pijn. Nou ja, je had te fanatiek gesport, toch? Of er was een andere oorzaak. De gedachte dat de pijn die je de afgelopen tijd voelt, door spanning komt, duw je snel weg.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je precies wist hoe je je agenda het beste kon indelen zonder dat je jezelf voorbij loopt. Dat je eenvoudig afspraken naar een andere dag verplaatst als je merkt dat je wat meer ruimte voor jezelf nodig hebt.

 • Je beter je grenzen kon aangeven waardoor je balans weer op peil was. Je exact wist hoe je je energie hoog moet houden. En je blij zou zijn weer in de positieve flow te zitten, en alleen al omdat je wist hóe je jouw grenzen kunt aangeven?

 • Je lichaam oké aanvoelt, ook de plek waar je altijd het eerste last van hebt bij iets te veel stress. Je weet nu hoe je lichaam met jou communiceert, je hoeft je geen zorgen te maken of je misschien toch een tikje te veel spanning aan het opbouwen bent.

 • Je het huiswerk bij je dochter kon laten? Je er niet meer druk om maakte omdat je weet dat pushen averechts werkt. Als je het thuis gewoon gezellig hebt, ondanks de dingen die niet helemaal lopen zoals je zou willen?

Alles in het leven is een keuze!

Wat kies jij?

Mijn naam is Patricia Hoefnagel en geboren in Den Haag. Samen met mijn partner John en kat Gyzmo (langharige pers) woon ik in Wateringen (Westland). Ik ben een hoogsensitief persoon die houdt van mensen en ook graag op zichzelf is. Ik hou van de natuur, lekker eten en fijne diepgaande gesprekken. Als ik rust in mijn hoofd nodig heb dan ga ik naar het strand. Als ik alleen al de zee zie, dan wordt het rustig in mijn hoofd. 

In 2014 liep ik vast. Alles was teveel en ik heb er maanden uit gelegen. Dat ‘nee’ zeggen ook een antwoord was, dat wist ik toen nog niet. Van kinds af aan was meebuigen met anderen een natuurlijk iets geworden. Ik wilde geen gedoe. Geen conflicten. En al helemaal geen discussies. En die lijn had ik doorgezet.

Door coaching en verschillende alternatieve behandelingen kwam langzaamaan de transformatie. Ik mocht zijn wie ik was. Iemand met heel veel ideeën en energie. Als introvert persoon leerde ik mezelf steeds beter kennen.  

Op dat keerpunt in mijn leven (burn-out en scheiding) besloot ik een carrièreswitch te maken. Ik volgde verschillende opleidingen in coaching, counseling, NLP en lichaamswerk zodat ik genoeg kennis en vertrouwen had om professioneel mensen te kunnen begeleiden.

Sinds augustus 2017 run ik mijn eigen praktijk en help ik hooggevoelige personen meer inzicht te krijgen in zichzelf. Die zich afvragen wie ze zijn en wat ze willen en daar zelf niet uitkomen.

Hoe fijn is het als er iemand op dit moment met je kan meelopen op je pad. Die je de tools en inzichten geeft die je op dit moment kunt gebruiken. Je hoeft het niet alleen te doen. Soms heb je iemand in je leven nodig die je cirkel doorbreekt, zodat je het daarna weer vol zelfvertrouwen alleen kunt doen. 

"Het is mijn missie om mensen bewuster te laten worden van zichzelf. Om weer verliefd te worden op het leven zodat ze meer energie, geluk en plezier ervaren."

De TALK - FEEL- HEAL Methode

In het 1-op-1 traject zorg ik dat het gedoofde vuurtje weer bij je wordt aangewakkerd. Dat je meer gaan vertrouwen op je eigen gevoel en in dat wat je intuïtie je vertelt. Door middel van de TALK-FEEL-HEAL methode zet jij jezelf weer op nummer 1 waardoor je meer rust, balans en overzicht ervaart.

Mijn eigen ontwikkelde methode bestaat uit een combinatie van coaching en helende behandelingen op energetisch niveau, zodat we zowel je hoofd als je lijf behandelen en zo op verschillende lagen blokkades kunnen opheffen. Mijn aanpak is praktisch met een vleugje spiritueel, zo kun je écht voelen en ervaren waardoor je een blijvende transformatie kunt doormaken. Het gesprek in de coachsessie kan direct worden geïntegreerd in de energetische behandeling.  Bovendien kunnen we belemmerende overtuigingen meteen bij de wortel aanpakken en verwijderen.

Na afloop van dit traject

 • Blijft het in jouw hoofd rustig, ook als er ruis om je heen is

 • Weet je wat je kunt doen om jezelf te ontlasten

 • Ben je de stress voor keuzes de baas

 • Herken je de signalen in je lijf en handel je daarnaar

 • Ben je je bewust wat voor jou wel of niet goed voelt

 • Heb je ook nog energie voor dingen naast je business

 • Geniet je weer volop van je werk én je gezin

Wil jij weer die leuke persoon worden die niet meer aan van alles twijfelt? Die een ontspannen lijf heeft en happier door het leven gaat? Laat mij je coachen en ik leer je hoe je dit simpel kunt integreren in jouw leven. Op de manier die het beste bij jou past!

Als iemand mij ooit had verteld hóe ik beter voor mezelf kon zorgen, én wat ik kon doen om beter mijn grenzen te stellen, dan had ik mezelf veel eerder op een eerste plaats gezet. Had ik mezelf in mijn privé situatie niet weggecijferd en in een burn-out terechtgekomen.

Had ik veel eerder geweten waar ik op moest letten. Hoe ik in balans kon blijven en de gebeurtenissen uit het verleden eerder een plekje kunnen geven, in plaats van dat ze mij achtervolgden. 

Maar ook wat ik moest doen om niet geregeld over mij heen te laten lopen, maar vooral hoe ik op eigen kracht kon doen wat ik graag wilde doen: mensen inzichten geven die vastlopen met zichzelf. 

Hoe zien de 4 maanden eruit?

Stressvrij Leven Traject

Kennismaking - 30 minuten (online)

We starten met een telefonisch  kennismakingsgesprek. Ik hoor graag wie je bent, waar je zoal in vast loopt en wat je verlangens zijn. We nemen door wat ik voor jou kan betekenen en uiteraard kun je mij ook vragen stellen. Op basis van dit gesprek maak ik een inschatting wat je in grote lijnen nodig hebt en waar we tijdens de sessies aan gaan werken. 

Coaching & Energetische Behandelingen (6 sessies á 1,5 uur)

Je ontvangt per mail een voorbereidingsformulier met enkele vragen. Binnen enkele weken zien we elkaar live in mijn praktijk in Wateringen. Online behoort tevens tot de mogelijkheden. In deze ontspannen ruimte, bespreken we wat er momenteel bij jou speelt, zowel werk- als privé gerelateerd. Ik werk intuitïef, wat inhoudt dat ik mijn brede kennis in coachingsvaardigheden, NLP, en diverse energetische behandelingen waaronder Reiki toepas indien nodig. 

Speedcoaching via Whatsapp

Ook tussentijds kun je me bereiken wanneer je een vraag hebt of vastloopt. Want juist in het dagelijks leven zul je tegen situaties aanlopen waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken. Zit je in een dip, stap je weer in een bekend patroon, oude valkuil of ben je overprikkeld? Middels WhatsApp mag je me altijd een berichtje sturen, zodat je niet met een vervelend gevoel rond hoeft te blijven lopen. Door middel van wat vragen of een oefening krijg je op dat moment weer wat ruimte.

Ontdek een reis naar groei en succes: 4 maanden lang persoonlijke begeleiding en waardevol advies.

Vier mijn jubileum mee: Ontvang nu een speciale jubileumkorting van €302!

Betaal geen €2197, maar slechts €1895 voor dit waardevolle coachtraject van 4 maanden.

Het complete coachtraject heeft een investering van 4 x €499 per maand. Als je ervoor kiest om het bedrag in één keer te betalen, ontvang je een korting van €101 en betaal je slechts €1895.

Ik heb zelf meer dan €25.000 geïnvesteerd om te komen waar ik nu ben. Al mijn kennis is verwerkt in het StressVrij Leven traject. Hierdoor kan ik je effectief helpen met de uitdagingen waar je momenteel tegenaan loopt

De genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor particulieren is het bedrag inclusief btw. Laat je gegevens achter via het contactformulier of plan direct een kennismaking in mijn agenda via onderstaande button.

Wat je ontvangt in dit waardevolle jubileumtraject:

 • 6 coachingsgesprekken van ruim 1,5 uur

 • Speedcoaching via WhatsApp

 • Persoonlijk ingesproken berichten en visualisaties

 • Als extra jubileumcadeau: 1 maand gratis toegang tot Meditation Moments, de meest bekende app van Nederland.

Particulieren kunnen indien gewenst in termijnen betalen; 4 x €499 per maand. 

Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en maak samen met mij de reis naar persoonlijke groei en succes!

Klik op de button hieronder om een 1e stap te zetten en kennis te maken.

Twijfel je nog?

Ervaringen en wat anderen zeggen

Dus, wat zeg je ervan? Kom jij net als deze kanjers ook in beweging en ben jij er klaar voor om een 1e stap te zetten? Om aan jezelf te werken zonder dat we direct je hele leven overhoop halen maar waarin je wél gaat kiezen voor jezelf? Ik kijk naar je uit! 

Veelgestelde vragen;

Waarom worden er naast coaching ook energetische behandelingen toegepast

Mijn ervaring is dat als je naast coaching (waarin veel gepraat wordt en denkwerk nodig is), dat je rustig en ontspannen kunt gaan liggen om een energetische behandeling te ontvangen. Op deze manier zal één sessie maar liefst verdrievoudigen. Niet alleen kun je dat wat we hebben besproken laten integreren in je systeem, maar ga je ook gelijk aan de slag met overtuigingen of blokkades die zitten op bijvoorbeeld: (zelf)vertrouwen, liefde, controle en verdriet. Dit wordt aangepakt terwijl jij verder niets hoeft te doen.

Is een kennismakingsgesprek nodig?

Ja. Een kennismakingsgesprek is nodig om elkaar een beetje beter te leren kennen. Zo kan ik voelen en zien of wij een match zijn om samen te werken. Maar kan ik ook direct beoordelen of je bij mij op het juiste adres bent of dat ik je beter kan doorverwijzen naar een van mijn coach collega’s.

Is het kennismakingsgesprek via Zoom?

Daar gaat mijn voorkeur wel naar uit. Dat is niet alleen prettig voor mij zodat ik je kan zien maar ook voor jezelf. Als we gaan samenwerken is de drempel gelijk een stuk lager in onze 1e sessie. Mocht je dit nou echt niet fijn vinden dan kunnen we natuurlijk ook gewoon bellen. Boek nu direct een kennismakingsgesprek in mijn agenda. 

Kan ik als ZZP-er kosten voor coaching opvoeren bij de belastingdienst?

Ondernemers en zelfstandigen kunnen de kosten voor coaching fiscaal opvoeren als bedrijfskosten en de BTW terugvorderen.

Wordt het vergoed door de zorgverzekering?

Nee, mijn coachtraject wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Ik ben in loondienst wordt het coachtraject dan vergoed?

Steeds meer bedrijven hebben in het kader van persoonlijke ontwikkeling een vitaliteitsplan of coach budget opgenomen. Neem contact op met je HR manager of leidinggevende om te horen wat zij hebben en of je hiervoor in aanmerking komt.

Hoe zit het als ik een sessie moet annuleren, verhinderd ben of ben vergeten?

Ben je verhinderd en genoodzaakt een gereserveerde sessie te verplaatsen? Dat kan natuurlijk wel eens voorkomen. Weet dat ik met een strakke agenda werk en jouw uitgevallen plekje zorgt voor een gat in mijn agenda die op korte termijn niet kan worden ingevuld.

Je kunt een sessie kosteloos annuleren tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Dit dient telefonisch, of via een WhatsApp bericht te gebeuren.

Meld je je binnen 24 uur af, of ben je de afspraak vergeten, dan wordt de volledige sessie in rekening gebracht. In een traject betekent dit dat er 1 sessie komt te vervallen. Bij een losse sessie betekent dit dat de volledige sessie in rekening wordt gebracht waarvoor je een factuur ontvangt. Zie de algemene voorwaarden.

Gaat dit traject mij helpen?

Inmiddels hebben veel mensen gebruik gemaakt van mijn diensten waarin ik gebruik maak van de TALK- FEEL- HEAL methode. Zij leven een leven dat beter bij ze past waarin ze hebben geleerd om beter voor zichzelf te zorgen. 

Ik kan dan ook volmondig JA zeggen dat het je gaat helpen, mits je ook echt bereid bent om bepaalde aanpassingen voor jezelf door te voeren.

Wat als ik toch nog twijfel?

Keuzes maken is soms niet eenvoudig. Dat je twijfelt begrijp ik, maar denk je eens in waar je over 4 maanden kunt staan…

Neem contact met mij op en dan bespreken we welke mogelijkheden ik je kan aanbieden. Er is veel mogelijk maar je hebt wel zelf de 1e stap te zetten.

Je kunt rechtstreeks in mijn agenda een telefonische kennismakingsgesprek  inplannen of een mailtje sturen naar info@patriciahoefnagel.nl

Take care en ik hoop je binnenkort te spreken!

Hartelijke groet,
Patricia Hoefnagel