En dan zit je ineens thuis…

Loop je vast met jezelf en weet je totaal niet wat je overkomt. Dat gebeurde bij Lisa. Ze zat sinds 4 weken thuis en kon alleen naar maar huilen. Was mega prikkelbaar en schoot geregeld uit haar slof. “Maar het gaat af en toe echt wel goed hoor, zegt ze met een enigszins opwekkende stem tijdens het kennismakingsgesprek. Totdat er weer iets kleins gebeurt en dan raak ik weer overstuur….”

Bij de huisarts kwam eruit dat ze een depressie heeft. Dat kwartje lijkt nog niet helemaal te vallen. En dat is niet vreemd. Het is ook niet eenvoudig om in te zien en te accepteren dat je als bezig bijtje altijd bezig bent en dan ineens BAM. Je thuis zit en denk: nu!?

Je twijfelt aan de kleinste dingen

Je voelt je moe, heel moe. Vind jezelf niet meer leuk en dat getwijfel aan allerlei kleine stomme dingen ben je ook klaar mee. Het verzorgen van de kinderen is je al te veel. Laat staan te bedenken wat je vanavond weer op tafel moet zetten. Het liefst doe je helemaal niets terwijl dat echt niet bij je past. Op je werk hebben ze aangegeven dat je naar een vertrouwenspersoon kunt gaan. Dat voelt niet goed voor je. Je hebt daar niet zoveel vertrouwen in.

Zelf kiezen is al de helft gewonnen

Via VindEenCoach.nl heb je zelf een coach gevonden. Bij haar heb je een goed gevoel. Op jouw verzoek is er contact via Zoom geweest en weet je het zeker: dit wil je. Zij is de coach die jou verder kan helpen en maar haar wil je samenwerken.

Met de offerte voor het coachtraject in handen, bespreek je met de werkgever of zij openstaan om de factuur te betalen. Je bent blij te horen dat ze de helft willen betalen. Je boekt direct weer een afspraak in de digitale agenda. De reis kan beginnen!

En weet je nou wat het mooie van dit alles is?

Dat er in een tijdsbestek van het kennismakingsgesprek en de daadwerkelijke datum van de coach afspraak máár liefst 3 weken zitten. Niks geen wachtlijst, maar actie om de nodige hulp te krijgen die er nodig is. Je hoeft het niet alleen te doen!

Ben je op zoek naar hulp, blijf dan niet wachten maar zet een 1e stap. Ga op zoek naar een coach die goed voelt voor jou. Plan vrijblijvend en gratis een kennismakingsgesprek in. Die zijn meestal gratis (bij mij in ieder geval wel).

En nogmaals, je hoeft het ècht niet alleen te doen!

Alles is een keuze, de vraag is wat kies jij?

Hooggevoelig Ja of Nee?

Ben je je sterk bewust van (harde) geluiden, sferen en temperatuur verschillen? Heb je goed door hoe anderen zich voelen? Ben je vaak overprikkeld?

En heb je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je liever dat alles goed en zonder gedoe verloopt?

Grote kans dat jij hooggevoelig bent!

Doe direct de test en je weet het binnen enkele minuten!

Nog meer mooie berichten