Loop je vast met jezelf?

Ontdek of je hooggevoelig bent!

Heb je moeite met het stellen van grenzen? Vind je het lastig om jezelf op nummer 1 te zetten? En vallen kleine details in je omgeving je vaak direct op?

Dan is er een grote kans dat je hooggevoelig bent!

Doe onderstaande test en ontdek het direct:

Beantwoord een paar eenvoudige vragen en krijg direct inzicht in jouw gevoeligheidsniveau. Ontdek of je hooggevoelig bent en leer meer over jezelf!

Klik hieronder om te beginnen met de test en kom meer te weten over jouw unieke eigenschappen. Het duurt slechts enkele minuten en kan je waardevolle inzichten geven over jezelf. Laat mij je begeleiden op jouw pad naar zelfontdekking en welzijn!

HP_Ikbenpatricia(2)
HP_Ikbenpatricia
HP_Ikbenpatricia(1)
HP_Ikbenpatricia(1)

Hi, ik ben Patricia

Ik ben er om ondernemende mensen te helpen zich weer gelukkig te voelen en meetbaar te groeien naar meer balans, zodat ze (weer) kunnen doen waar ze echt gelukkig van worden.

Samen gaan we aan de slag met jouw gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties om een stressvrij leven te creëren dat perfect bij jou past.

Ontdek hoe je met plezier en gemak je werk kunt doen, en tegelijkertijd de leuke partner en ouder kunt zijn die je wilt zijn voor je kinderen, en de sprankelende partner voor je geliefde!

Met mijn begeleiding kun je de harmonie en voldoening vinden die je zoekt, en een leven creëren waarin geluk en vervulling centraal staan. Laten we samen jouw pad naar welzijn bewandelen en die stralende versie van jezelf omarmen!

Klaar om jouw weg naar geluk te bewandelen? Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis naar een stressvrij en gelukkig leven!

Mijn aanbod

Van Onrust naar Balans

Coaching voor rust in je hoofd! Kennismakingssessie of Mental APK.

Ontdek meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam met een combi-sessie van coaching en lichaamswerk (energetische behandeling). Laat spanning los zonder zwaarte of woorden. Voel je herboren en ervaar balans. Ontdek mijn unieke methode in deze laagdrempelige introductiesessie. Bestaande klanten kunnen dit zien als een ‘mentale APK’ voor  welzijn. Geef jezelf deze waardevolle ervaring en plan direct jouw sessie in mijn digitale agenda!

Of je nu nieuw bent in coaching en lichaamswerk of al ervaring hebt, deze combi-sessie is jouw ideale startpunt om diepe ontspanning en innerlijke transformatie te ervaren. Wacht niet langer en geef jezelf het geschenk van welzijn – boek vandaag nog jouw sessie!

Neem nu contact op en ervaar hoe deze sessie je kan helpen om meer balans en welzijn te vinden. Reserveer jouw plekje en zie uit naar een vernieuwde jij!

Het StressVrij Leven traject!

1-op-1 coaching: Persoonlijke begeleiding voor jouw doelen en uitdagingen!

Ben jij klaar om jouw leven in balans te brengen, zowel thuis als op het werk? Laat stress niet langer de boventoon voeren – ik sta klaar om je te helpen met mijn unieke Talk-Feel-Heal methode. Samen richten we ons op jouw hulpvraag, mindset, energiehuishouding en balans, zodat jij weer het overzicht terugkrijgt en volop van het leven kunt genieten.

In dit 4 maanden durende traject ontdek je hoe je stress kunt laten verdwijnen en ruimte kunt maken voor rust, vrijheid en plezier in je dagelijks leven. We werken aan het beheren van je energie, zodat je jezelf beter kunt ondersteunen en weer in je kracht komt te staan.

Investeer in je welzijn en gun jezelf een stressvrij bestaan. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe dit traject jouw leven kan transformeren. Samen zetten we de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

"Ik geloof dat wanneer alles thuis lekker draait, je jouw gedachten positief kunt beïnvloeden en de nodige rust ervaart. Hierdoor sta je niet alleen privé sterker, maar ook zakelijk."

Mijn visie

Wanneer emoties, opgekropte gevoelens en levenservaringen zich opstapelen, kan het voelen alsof je rugzak steeds zwaarder wordt. Dit gewicht kan aan je schouders gaan hangen, resulterend in een kort lontje, wiebeligheid en onbalans. Dagelijkse handelingen worden lastiger en je ervaart meer onrust en gedoe.

Op dat moment wordt rust, ruimte en vrijheid belangrijker dan ooit.

Als ondernemende vrouw ben je als het ware kapitein op twee fronten: jouw persoonlijke leven en jouw zakelijke ambities. Hoewel dit vaak goed gaat, zijn er momenten waarop het voelt alsof beide gebieden elkaar beïnvloeden en alles in de war brengen.

Ik geloof dat wanneer je emotionele rugzak lichter wordt, je positiever in het leven staat en meer rust ervaart. Dit stelt je in staat om je volledig te richten op jouw zakelijke ambities, waardoor je nog meer kunt stralen in je werk. 
En ik ben er om je te ondersteunen en begeleiden bij het loslaten van de last in je emotionele rugzak en het creëren van innerlijke balans. Zo kun je met vertrouwen en zelfvertrouwen blijven navigeren op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.

Wil je graag waardevolle tips ontvangen om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Volg mij dan, want ik deel regelmatig praktische inzichten via:

  1. Mijn wekelijkse persoonlijke nieuwsbrief: Abonneer je om nuttige tips en inspirerende inzichten te ontvangen om jouw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen en in balans te blijven.

  2. Social media: Volg mij op mijn sociale media-kanalen, waar ik waardevolle content deel over persoonlijke groei, welzijn en een succesvol- en stressvrij leven.

  3. Blogartikelen: Lees mijn blog, waar ik diepgaande artikelen schrijf over het bereiken van persoonlijke doelen, het vinden van balans en het ontwikkelen van jouw volle potentieel.

  4. Gratis webinars: Doe mee aan mijn interactieve webinars, waarin ik waardevolle tips en strategieën deel om jouw persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en op alle gebieden van je leven te floreren.

Blijf verbonden en laat je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Volg mij op mijn kanalen en ontdek hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling weer in beweging kunt brengen!

Over mij

Ik ben Patricia en van kinds af aan al gefascineerd door het menselijk brein. Ik ben graag op mezelf, gesteld op m’n eigen ruimte en doe het liefst dingen waar ik op dat moment zin in heb. Zo heb ik veel verschillende passies en interesses die tijdelijk van aard kunnen zijn. Oh, en wat ik écht leuk vind is op een terras zitten, mensen kijken en ze dan  analyseren. Daarnaast ben ik dol op dieren, maar waar ik echt van aan ga, dat is persoonlijke ontwikkeling. Zowel bij mezelf als de mensen die ik begeleid.

Zelf verwerk en proces ik dingen snel en eenvoudig waardoor ik de energie van anderen kan overnemen. Ik ben in staat om emoties op een dieper niveau te ervaren dan de persoon die de emotie zelf ervaart. Je kunt het zien als een soort vergrootglas van allerlei emoties. Waar ik door gedreven ben dat is het brengen van verandering en  vernieuwing in transformatie, dáár waar het nodig is.

Dit zeggen anderen

Esther Mikhout

Marketing & Communicatie

Ik kwam bij Patricia terecht nadat ik voor mijn gevoel letterlijk bleef vastlopen op oude diep ingesleten patronen en ik wist dat ik nog een zetje in de rug nodig had. Daarbij zocht ik specifiek naar een holistische aanpak, waarbij coaching gesprekken gepaard zouden gaan met een behandeling. In dit geval Access Bars.

Ondanks dat ik al veel had geleerd na mijn burn-out in 2018, was dit precies wat ik nog nodig had. Patronen zitten soms diep gesleten en onbewust handel je toch vaak naar die oude versie van jezelf. In mijn geval niet anders. Ik bleef het lastig vinden om grenzen aan te geven, mijn behoeftes uit te durven spreken, mijn energie bij mezelf te houden, niet te schikken naar de wensen van anderen en ik zocht innerlijke rust.

Maar dat laatste is niet iets waar een middeltje of gesprekje voor dient en het daarna plots verschijnt. Dit proces zit in jezelf, maar met tools en het oplossen van stukken waarin je vastloopt maakte ik stappen naar die rust. Ik begon halverwege het traject verandering aan mezelf te merken en merkte dit ook aan mijn omgeving. Mensen reageren op je hervonden versie van jezelf, want dat is eigenlijk wat je 'nieuwe' ik inhoud.

Wat veranderde er? Ik kon mijn energie bij mezelf houden en ontdekte energielekken, kreeg conflictsituaties die ik vanuit compassie en met liefde oploste (geen ego's), gaf mijn grenzen aan, sprak mijn behoeftes uit en voelde dat er een last van mijn schouders viel. Eigenlijk heb ik mezelf meer gevonden en ik merk dat de oude patronen geen obstakel meer zijn.

Patricia is een warm persoon, die vanuit liefde en compassie handelt, daadkrachtig, duidelijk, slim, een spiegel voor kan houden en zoals een echte coach doet: jou coacht om de antwoorden en tools te vinden, in plaats van je voor te schrijven wat je moet doen. Dát vind ik heel erg prettig.

Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie coaching met de Access Bars behandelingen ervoor hebben gezorgd dat ik zulke stappen kon maken in een periode van een aantal maanden.

Chantal Penninkx

Eigenaar Haar & Hem by Chantal

Ik vond niks meer leuk en alles kostte me veel energie. Ik was uitgeput en had het gevoel alsof mijn hoofd overvol was. Rusteloos, opgejaagd en uitgeput voelde ik mij. Ik had totaal geen energie meer en was een emotioneel wrak.

Via mijn zusje ben ik in contact gekomen met Patricia. Na een coachtraject en een training om grenzen aan te geven merkte ik dat mensen niet meer zo snel mijn energie kunnen afpakken. 

Ik vind dingen weer leuk om te doen en durf mezelf steeds meer uit te spreken. Mensen die een een bepaalde cirkel zitten en er zelf niet meer uitkomen raad ik echt aan om naar Patricia te gaan. 

Zij is iemand waar je je gelijk vanaf het eerste moment bij op je gemak voelt, heel erg lief is en het hart op de juiste plaats heeft. Ik vind haar een topper!

Suzanne Schaeffer

Tandartsassistente

Ik was heel erg overprikkeld, zat met te veel dingen uit het verleden en kon heel slecht ontspannen. Ik had al verschillende psychologen geprobeerd om mee te praten, maar dit hielp vaak voor even en al snel ging ik weer terug naar hoe ik me ervoor voelde.

Via via werd mij het coachtraject bij Patricia aangeraden. We hebben in de sessies alles weer stabiel en op een rijtje gekregen. Ook heb ik de ontspanning weer teruggevonden en had ik afgelopen jaar nog nooit zo’n fijne ontspannen vakantie met mijn gezin.

De aanpak van Patricia vond ik heel fijn. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en probeerde zo samen met mij een oplossing te vinden voor hetgeen waar ik mee zat. Ik heb al veel vrienden dit traject aanbevolen en zou het echt meiden aanraden met een burn-out of waarbij het gewoon 'even op’ is. Super bedankt voor alles!