Coaching voor Rust in je Hoofd

"Ontdek het zelf! Ervaar de heerlijke Introductiesessie of herhaal je Mental APK voor een mentale boost! Wacht niet langer!"

Ontstressen, leven en weer genieten!

Dat is begrijpelijk, want de veranderingen die je wenst vergen tijd en toewijding. Het feit dat je nu actief op zoek bent naar een oplossing voor jezelf is al een grote stap en verdient een schouderklopje!

Misschien voel je je wat terughoudend om direct in een 1-op-1 coach traject te stappen als je mij nog niet kent. Daarom heb ik speciaal voor mensen zoals jij de introductie coachsessie ontwikkeld. Dit is een laagdrempelige manier om kennis te maken en een fijne eerste stap te zetten. Je kunt de sessie eenvoudig direct boeken in mijn agenda. Na de introductiesessie bekijken we samen wat je verdere behoeften zijn om stressvrij door het leven te gaan.

Als je overprikkeld bent en moeite hebt met rust vinden of het maken van keuzes, kan dit stress en onzekerheid veroorzaken. Met persoonlijke aandacht, inzichten en oplossingen die speciaal voor jou zijn afgestemd, kun je snel de juiste keuzes maken en meer balans ervaren.

Ik sta klaar om je te ondersteunen op jouw groeireis en om samen te werken aan een stressvrij leven waarin je jezelf vol vertrouwen en veerkrachtig voelt. Boek nu jouw introductie coachsessie en zet de eerste stap naar een positieve verandering!

"Zelfliefde is jezelf afvragen wat je nodig hebt - elke dag - en er dan voor zorgen dat je het krijgt.”

Vraag je je af:

Hoe je nu verder moet? Wat je het beste kunt doen? Welke keuze je kunt maken?

Geen zorgen, je kunt een enkel gesprek aanvragen om te ervaren wat ik voor jou kan betekenen.

Ik begrijp dat sommige mensen dit prettig vinden en vaak al aan één gesprek genoeg hebben om weer zelf verder te kunnen. Maar laat me duidelijk zijn, dat zijn de uitzonderingen. Het vergt vaak meer tijd om op jezelf te vertrouwen door nee te zeggen en aan jezelf te werken.

Een losse coachingsessie vindt plaats in mijn praktijk in Wateringen. Deze duurt 1,5 uur en kost 145 euro incl. btw (zakelijk excl. btw). Je ontvangt per e-mail een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Wacht niet langer, boek nu direct jouw introductiesessie en kom in actie. Als jij nu niets doet, zal er ook niets veranderen.

Beeldbellen (via Zoom, FaceTime, WhatsApp) of een telefonische sessie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via het contactformulier op de contactpagina.

Laat deze kans niet voorbijgaan en zet de eerste stap naar een positieve verandering in jouw leven!