Ik loop vast! Wat nu?

Soms loop je even vast in het leven en kom je er zelf niet uit. Het overkomt de beste, dus wees niet bang. Ik ben er voor jou!

Nog een titel?

  • Heb je last van externe druk?
  • Gedachten en emoties beheersen lukt niet?
  • Geregeld overprikkeld en een gejaagd gevoel?

Als je op een van deze vragen JA antwoord, lees dan verder.

Want of je nou vastloopt met jezelf, in je werk of je relatie. Vaak gaat het één gepaard met het ander. Want stel nou dat je gedoe hebt in je relatie, met de kinderen of een van je ouders heeft te horen gekregen ernstig ziek te zijn? Dan werkt dat door in je werk.

En als je spanning op je werk voelt, het niet lekker gaat met die ene collega en je teveel druk ervaart. Daarnaast ook nog eens niet genoeg zelfvertrouwen hebt en grenzen stellen lastig vindt, dan werkt dat weer door in je privé.

Het is een vicieuze cirkel waar je in blijft ronddraaien. 

Bij IkLoopVast weten we dat het leven soms echt uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om stress op het werk, emotionele struggles, of het vinden van richting in het leven? Ik sta klaar om je te helpen.

Samen kunnen we werken aan het verbeteren van jouw mentale welzijn en het vinden van balans, zelfvertrouwen en positiviteit in je leven!

Wil je weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt groeien: Doe de zelf-evaluatietest.

Beantwoord onderstaande 5 vragen, klik vervolgens op 'ik ben een mens', en druk daarna op de groene knop om direct je uitslag te ontvangen!

Kruis hieronder aan: Ja of Nee

Ik loop vast! En nú?
HP_Ikbenpatricia(2)
HP_Ikbenpatricia
Patricia@joycehuisfotografie-2021-723
Patricia@joycehuisfotografie-2021-723

Waar kan ik je mee helpen?

Mijn naam is Patricia Hoefnagel en ik ben hier om jou te helpen je (weer) gelukkig te voelen. Samen gaan we aan de slag met jouw gedachten, ideeën, overtuigingen en emoties om een stressvrij en gelukkig leven te creëren dat perfect bij jou past.

Ontdek hoe je met plezier en gemak je werk kunt doen, en tegelijkertijd de leuke partner en ouder kunt zijn die je wilt zijn voor je kinderen, en de sprankelende partner voor je geliefde!

Met mijn begeleiding kun je de harmonie en voldoening vinden die je zoekt. Een leven creëren waarin geluk en vervulling centraal staan. Laten we samen jouw pad naar welzijn bewandelen en die stralende versie van jezelf omarmen!

Ben je klaar om jouw weg naar geluk te bewandelen? Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen op jouw reis naar een stressvrij en gelukkig leven.

Wat heb je nodig? Of liever gezegdwaar zou je van af willen?

"Wanneer je vastzit, weet dat je niet alleen bent. Laten we de obstakels samen overwinnen en vertrouwen vinden in jouw innerlijke kracht."

"Niet alle stormen komen op je pad om je leven te ontwrichten. Sommige stormen komen om je pad vrij te maken ."

Begeleiding voor een blijvend beter gevoel!

1-op-1 coaching: Persoonlijke begeleiding voor jouw doelen en uitdagingen!

Wil je jouw leven in balans brengen, zowel thuis als op het werk? Laat stress niet langer de boventoon voeren – ik ben er om je te helpen met mijn unieke aanpak: de ‘Talk-Feel-Heal’ methode. Ik geloof dat alles met elkaar samenhangt, en bij mij kun je praten, voelen en helen door die verbinding te maken.

In dit 3 tot 4 maanden durende traject richten we ons samen op jouw hulpvraag, mindset, energiehuishouding en balans, zodat jij weer het overzicht terugkrijgt en volop van het leven kunt genieten. We werken samen aan het optimaliseren van jouw energie, waardoor je in staat bent jezelf beter te ondersteunen en je krachtiger te voelen in alle aspecten van het leven. 

Investeer in je welzijn en gun jezelf een stressvrij bestaan. Neem nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek hoe dit traject jouw leven kan transformeren. Samen zetten we de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

"Alles is een keuze. Wat kies jij?"

Klaar om je voet van de rem te halen? Vind Balans en Blijheid in het Leven!

Soms raak je onverwachts uit balans en loop je vast in het leven. Maar onthoud, je hoeft niet in cirkels te blijven draaien. Emoties, opgekropte gevoelens en levenservaringen kunnen zich opstapelen als een zware rugzak hebt. Laat me je helpen om die last te verlichten en balans terug te vinden.

Voel je je uit balans door alles wat er op je afkomt? Je hoeft echt niet te blijven worstelen met onbalans en onbegrepen emoties. Samen kunnen we werken aan een positievere kijk op het leven.

Onthoud dat het belangrijk is om hulp te vragen wanneer je vastloopt, en dat er altijd ondersteuning beschikbaar is om je weer op het juiste pad te brengen.

You’re just one step away from a brighter future…

Ben je klaar om de volgende stap te zetten, maar voel je nog wat terughoudend om met coaching te beginnen? Geen zorgen! Ik bied verschillende mogelijkheden om jouw kennismaking met coaching op een comfortabele manier te starten.

Je kunt een telefonisch kennismakingsgesprek plannen, een introductiesessie boeken of mij eerst beter leren kennen via mijn persoonlijke wekelijkse inspiratiemail of via de socials: Instagram, Facebook of LinkedIn.

Als ervaren coach sta ik klaar om je te ondersteunen op je pad naar welzijn en persoonlijke groei. Laten we samen ontdekken welke aanpak het beste bij jou past, zodat je jouw doelen kunt bereiken. Ik kijk ernaar uit om je te helpen en jouw positieve veranderingen te zien groeien.

Aarzel niet om contact op te nemen en de eerste stap te zetten naar een beter leven. Samen kunnen we jouw reis naar welzijn en persoonlijke groei beginnen!

Ervaringen van anderen

Ingrid Serraarens

Eigenaar Ing's Bizz

Ik ben een gezegend mens. Heb al meerdere keren een sessie bij Patricia mogen doen en die sessies hebben een aantal emotionele zaken versneld. Ik heb veel gehad aan hetgeen Patricia bij mij ontdekte en hoe ze vinger op de zere plek duwde. Dat heeft best veel getriggerd en in gang gezet, waar ik nu nog mee aan het werk ben. It takes time.

Patricia is meelevend en meegevoelig, maar ook eerlijk. Ze stelt de goede vragen en neemt geen genoegen met een half antwoord. Het is een heel fijn, warm en gezellig mens.

Daarnaast heb ik haar training voor HSP (High Sensitive Person) mogen volgen, als onderdeel van de pilotgroep. Met name voor mensen die net ondekt hebben dat ze HSP zijn (ik weet het al een tijdje) is deze training "grip op hooggevoeligheid" een hele goede training. De training geeft je handvaten, naslagwerken, een community van gelijkgestemden en fijne oefeningen; echt een aanrader!

Denise Willemsen

Directiesecretaresse/management assistent

Ik ben ontzettend dankbaar voor het coachtraject dat ik bij Patricia heb gevolgd. Sinds ik begonnen ben met de coaching, merk ik dat ik minder snel overprikkeld raak. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu rustiger in mijn hoofd ben en lekkerder in mijn vel zit.

Na drie maanden thuis te hebben gezeten met een burn-out, ga ik aankomende week rustig aan integreren en beginnen met een uurtje werken. Ik heb ontdekt dat een fijne en ontspannen thuissituatie essentieel is voor mijn welzijn op het werk. Hierdoor kan ik meer focus behouden en me beter concentreren.

Dankzij de inzichten die ik tijdens het traject heb opgedaan, weet ik nu hoe ik nog beter voor mezelf kan zorgen en op een effectieve manier rust kan inbouwen. Het was een mooie ervaring om gecoacht te worden in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Lilly Steijn

Marketing & Communicatie bij een uitgeverij

Een aantal jaar geleden ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Toen ik eenmaal wist wat dat was, verklaarde dat een hoop: gevoelig voor emoties (van anderen), check! Heel empatisch, check! Altijd anderen willen helpen, check!

Mooie eigenschappen die er voor mij helaas wel voor zorgden dat ik moeilijk grenzen aan kon geven, mezelf vaak vergat omdat ik meer bezig was met de ander en met de emoties van anderen in mijn maag kon blijven zitten. Leuk dat hoogsensitiviteit: maar hoe ga je ermee om? Zo kwam ik bij Patricia terecht!

Ik heb 6 sessies gevolgd met als afsluiter altijd een energetische behandeling. Tijdens de sessies gaf Patricia me altijd praktische tips en tools mee waar ik direct mee aan de slag kon. Simpele dingetjes die ik direct makkelijk kon toepassen én die ik gewoon nog steeds toepas.

Ik heb mezelf beter leren begrijpen. Ik weet beter hoe ik met mijn hooggevoeligheid om moet gaan, hoe ik grenzen kan stellen en vooral hoe ik kan loslaten. Waar loslaten eerst nog een dingetje was, heb ik tijdens de sessies steeds bijvoorbeeld meer inzicht gekregen in dingen waar ik eigenlijk helemaal geen (positieve) energie (meer) uit haalde en die ik dus eigenlijk beter kon loslaten.

Door al die inzichten in mezelf, werd het voor mij ook steeds duidelijker hoe ik beter naar mezelf en mijn eigen gevoel kon luisteren. Ik voel me veel rustiger in mijn hoofd, ervaar veel minder spanning en voel me veel vrijer, lichter en gelukkiger!

Esther Mikhout

Marketing & Communicatie

Ik kwam bij Patricia terecht nadat ik voor mijn gevoel letterlijk bleef vastlopen op oude diep ingesleten patronen en ik wist dat ik nog een zetje in de rug nodig had. Daarbij zocht ik specifiek naar een holistische aanpak, waarbij coaching gesprekken gepaard zouden gaan met een behandeling. In dit geval Access Bars.

Ondanks dat ik al veel had geleerd na mijn burn-out in 2018, was dit precies wat ik nog nodig had. Patronen zitten soms diep gesleten en onbewust handel je toch vaak naar die oude versie van jezelf. In mijn geval niet anders. Ik bleef het lastig vinden om grenzen aan te geven, mijn behoeftes uit te durven spreken, mijn energie bij mezelf te houden, niet te schikken naar de wensen van anderen en ik zocht innerlijke rust.

Maar dat laatste is niet iets waar een middeltje of gesprekje voor dient en het daarna plots verschijnt. Dit proces zit in jezelf, maar met tools en het oplossen van stukken waarin je vastloopt maakte ik stappen naar die rust. Ik begon halverwege het traject verandering aan mezelf te merken en merkte dit ook aan mijn omgeving. Mensen reageren op je hervonden versie van jezelf, want dat is eigenlijk wat je 'nieuwe' ik inhoud.

Wat veranderde er? Ik kon mijn energie bij mezelf houden en ontdekte energielekken, kreeg conflictsituaties die ik vanuit compassie en met liefde oploste (geen ego's), gaf mijn grenzen aan, sprak mijn behoeftes uit en voelde dat er een last van mijn schouders viel. Eigenlijk heb ik mezelf meer gevonden en ik merk dat de oude patronen geen obstakel meer zijn.

Patricia is een warm persoon, die vanuit liefde en compassie handelt, daadkrachtig, duidelijk, slim, een spiegel voor kan houden en zoals een echte coach doet: jou coacht om de antwoorden en tools te vinden, in plaats van je voor te schrijven wat je moet doen. Dát vind ik heel erg prettig.

Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie coaching met de Access Bars behandelingen ervoor hebben gezorgd dat ik zulke stappen kon maken in een periode van een aantal maanden.

Chantal Penninkx

Eigenaar Haar & Hem by Chantal

Ik vond niks meer leuk en alles kostte me veel energie. Ik was uitgeput en had het gevoel alsof mijn hoofd overvol was. Rusteloos, opgejaagd en uitgeput voelde ik mij. Ik had totaal geen energie meer en was een emotioneel wrak.

Via mijn zusje ben ik in contact gekomen met Patricia. Na een coachtraject en een training om grenzen aan te geven merkte ik dat mensen niet meer zo snel mijn energie kunnen afpakken. 

Ik vind dingen weer leuk om te doen en durf mezelf steeds meer uit te spreken. Mensen die een een bepaalde cirkel zitten en er zelf niet meer uitkomen raad ik echt aan om naar Patricia te gaan. 

Zij is iemand waar je je gelijk vanaf het eerste moment bij op je gemak voelt, heel erg lief is en het hart op de juiste plaats heeft. Ik vind haar een topper!

Suzanne Schaeffer

Tandartsassistente

Ik was heel erg overprikkeld, zat met te veel dingen uit het verleden en kon heel slecht ontspannen. Ik had al verschillende psychologen geprobeerd om mee te praten, maar dit hielp vaak voor even en al snel ging ik weer terug naar hoe ik me ervoor voelde.

Via via werd mij het coachtraject bij Patricia aangeraden. We hebben in de sessies alles weer stabiel en op een rijtje gekregen. Ook heb ik de ontspanning weer teruggevonden en had ik afgelopen jaar nog nooit zo’n fijne ontspannen vakantie met mijn gezin.

De aanpak van Patricia vond ik heel fijn. Ze luisterde goed naar mijn verhaal en probeerde zo samen met mij een oplossing te vinden voor hetgeen waar ik mee zat. Ik heb al veel vrienden dit traject aanbevolen en zou het echt meiden aanraden met een burn-out of waarbij het gewoon 'even op’ is. Super bedankt voor alles!

"Patricia motto; 'Alles is een keuze, wat kies jij?'"

Over mij

Hallo, ik ben Patricia en mijn fascinatie voor het menselijk brein begon al in mijn kindertijd. Mijn vader struggelde met mentale gezondheid, wat mij al vroeg bewust maakte van het belang van welzijn. Naast mijn werk geniet ik ervan om tijd voor mezelf te hebben en te doen waar ik op dat moment zin in heb.

Ik heb een enorme passie en drive om dingen in mij op te nemen en om anderen te helpen. Ik heb geleerd om mijn passies en interesses te omarmen, zelfs als ze verschillend zijn en soms van voorbijgaande aard.

Een van de dingen waar ik echt enthousiast van word, is persoonlijke ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor de mensen die ik begeleid. Ik heb het vermogen om goed te luisteren en informatie snel en gemakkelijk te verwerken. Hetgeen wat er wordt gezegd in meerdere perspectieven en op verschillende lagen te zien.

Je zou kunnen zeggen dat ik een vergrootglas ben in het oerwoud van allerlei verschillende emoties. Wat mij drijft, is het brengen van verandering en vernieuwing in transformatie, precies waar het nodig is.

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij jouw persoonlijke groei en transformatie, sta ik klaar om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het bereiken van balans en het omarmen van positieve veranderingen in jouw leven. Laten we samen jouw weg naar welzijn bewandelen en jouw persoonlijke groei naar een hoger niveau tillen!