Ik loop vast! Wat nu? 

Soms zit het tegen in het leven en kom je er zelf niet uit. Het overkomt de beste, dus wees niet bang. Ik ben er voor jou!

  • Ervaar je externe druk? 
  • Heb je moeite met het beheersen van gedachten en emoties?
  • Voel je je regelmatig overprikkeld en gejaagd?

Als je met ‘ja’ hebt geantwoord op een van deze vragen, neem dan even de tijd om verder te lezen.

Vastlopen, hetzij in je persoonlijke leven, werk, of relaties, gaat vaak hand in hand met andere uitdagingen. Stel je bijvoorbeeld voor dat er spanningen zijn in je relatie, moeilijkheden met de kinderen of een collega. Of misschien heeft een van je ouders te horen gekregen dat ze ernstig ziek zijn. Ongeacht de situatie, heeft dit onvermijdelijk invloed op zowel je persoonlijke relaties als je werk.

Aan de andere kant, als je druk voelt op het werk, problemen hebt met een collega, te maken hebt met overmatige stress, en ook nog eens worstelt met zelfvertrouwen en grenzen stellen, dan heeft dit op zijn beurt weerslag op je privéleven.

Het vormt een vicieuze cirkel waarin je blijft ronddraaien.

Ik begrijp als geen ander dat het leven soms buitengewoon uitdagend kan zijn. Of het nu gaat om werkgerelateerde stress, emotionele strubbelingen, of simpelweg het zoeken naar richting in het leven; ik ben er om je te ondersteunen.

Samen kunnen we werken aan het verbeteren van jouw mentale welzijn en het vinden van balans, zelfvertrouwen en positiviteit in je leven. Als je jezelf herkent in deze situaties, aarzel dan niet om contact op te nemen. Laten we samen de weg naar positieve verandering bewandelen. Klik hier om te ontdekken hoe.

Wil je weten waar jij nu staat en hoe je verder kunt groeien: Doe de zelfreflectie-check

Beantwoord onderstaande 5 vragen, klik vervolgens op 'ik ben een mens', en druk daarna op de groene knop om direct je uitslag te ontvangen!

Kruis hieronder aan: Ja of Nee

Ik loop vast! En nú?
HP_Ikbenpatricia(2)
HP_Ikbenpatricia
Patricia@joycehuisfotografie-2021-723
Patricia@joycehuisfotografie-2021-723

Waar kan ik je mee helpen?

Mijn naam is Patricia Hoefnagel, en ik sta klaar om jou te helpen je (weer) gelukkig te voelen. Samen gaan we aan de slag met jouw gedachten, ideeën, overtuigingen, en emoties om een stressvrij en gelukkig leven te creëren dat volledig bij jou past.

Ontdek hoe je met plezier en gemak je werk kunt doen, en tegelijkertijd de leuke partner en ouder kunt zijn die je wilt zijn voor je kinderen, en de sprankelende levenspartner voor je geliefde!

Met mijn begeleiding kun je de balans en voldoening vinden die je zoekt. Samen gaan we jouw weg bewandelen naar een leven waarin geluk en vervulling centraal staan. Laten we die stralende versie van jezelf beetpakken en (leren) omarmen!

Ben je er klaar voor om jouw pad naar geluk te bewandelen? Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek en ontdek hoe ik je kan ondersteunen naar een stressvrij en gelukkig leven.

Wat heb je nodig en waar wil je van af?

Klaar om je voet van de rem te halen? Vind Balans en blijheid in het Leven!

Soms raak je onverwachts uit balans en loop je vast in het leven. Maar onthoud, je hoeft niet in cirkels te blijven draaien. Emoties, opgekropte gevoelens en levenservaringen kunnen zich opstapelen als een zware rugzak hebt. Laat me je helpen om die last te verlichten en balans terug te vinden.

Voel je je uit balans door alles wat er op je afkomt? Je hoeft echt niet te blijven worstelen met onbalans en onbegrepen emoties. Samen kunnen we werken aan een positievere kijk op het leven.

Onthoud dat het belangrijk is om hulp te vragen wanneer je vastloopt, en dat er altijd ondersteuning beschikbaar is om je weer op het juiste pad te brengen.

You’re just one step away from a brighter future…

Ben je klaar om de volgende stap te zetten, en voel je je nog wat terughoudend om met coaching te beginnen? Geen zorgen! Ik bied verschillende mogelijkheden om jouw kennismaking met coaching op een comfortabele manier te starten.

Je kunt direct een telefonisch kennismakingsgesprek plannen in mijn agenda, een introductiesessie boeken of mij eerst beter leren kennen via mijn persoonlijke wekelijkse inspiratiemail of via de socials: Instagram (favoriete platform), Facebook of LinkedIn.

Als ervaren coach sta ik klaar om je te ondersteunen op je pad naar welzijn en persoonlijke groei. Laten we samen ontdekken welke aanpak het beste bij jou past, zodat je jouw doelen kunt bereiken. Ik kijk ernaar uit om je te helpen en jouw positieve veranderingen te zien groeien.

Aarzel niet om contact op te nemen en de eerste stap te zetten naar een beter leven. Ik ben er voor jou en samen komen we waar jij wilt zijn! 

Ervaringen van anderen

Alles is een keuze! Wat kies jij?

Over mij

Hallo, ik ben Patricia en mijn fascinatie voor het menselijk brein begon al in mijn kindertijd. Mijn vader struggelde met mentale gezondheid, wat mij al vroeg bewust maakte van het belang van welzijn. Naast mijn werk geniet ik ervan om tijd voor mezelf te hebben en te doen waar ik op dat moment zin in heb.

Ik heb een enorme passie en drive om dingen in mij op te nemen en om anderen te helpen. Ik heb geleerd om mijn passies en interesses te omarmen, zelfs als ze verschillend zijn en soms van voorbijgaande aard.

Een van de dingen waar ik echt enthousiast van word, is persoonlijke ontwikkeling, zowel voor mezelf als voor de mensen die ik begeleid. Ik heb het vermogen om goed te luisteren en informatie snel en gemakkelijk te verwerken. Hetgeen wat er wordt gezegd in meerdere perspectieven en op verschillende lagen te zien.

Je zou kunnen zeggen dat ik een vergrootglas ben in het oerwoud van allerlei verschillende emoties. Wat mij drijft, is het brengen van verandering en vernieuwing in transformatie, precies waar het nodig is.

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij jouw persoonlijke groei en transformatie, sta ik klaar om je te helpen. Samen kunnen we werken aan het bereiken van balans en het omarmen van positieve veranderingen in jouw leven. Laten we samen jouw weg naar welzijn bewandelen en jouw persoonlijke groei naar een hoger niveau tillen!