TEST JE HOOGGEVOELIGHEID

Ben je je sterk bewust van geluiden, fel licht, bewegingen en temperatuur? Heb je goed door hoe anderen zich voelen en wat er bij hen speelt? En heb je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel?

Grote kans dat jij hoogsensitief bent!

Doe de test en je weet het binnen enkele minuten!

"Je trekt je graag terug en komt in je eentje het beste tot rust."

WILLEN WETEN WAAROM JE HOOGGEVOELIG BENT

Deze test is een 1e stap om meer inzicht te krijgen. Zodra je weet of jij behoort tot de groep van hooggevoelige personen, gaat jouw ontdekkingstocht beginnen naar deze bijzondere, mooie en tevens krachtige eigenschap. Beetje bij beetje krijg je steeds meer van die ‘oh zit dat zo-momentjes’ en vallen puzzelstukjes voor je op z’n plaats. Je gaat ontdekken over jezelf waarom je doet wat je doet. Waarom je soms wel wilt reageren of iets inbrengen op iets, maar het je niet durft of lukt op de woorden te komen. 

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE TEST

Dit was een hele duidelijke test. Dat ik net nodig om bevestigd te krijgen wat ik al vermoedde. Deze test kan ik van harte aanbevelen. Zeker ook omdat ik daarna nog allerlei inzichten en tips per mail ontving waar ik zeker wat aan had.

Diana Bijlsma

Ik ben blij dat ik deze test heb gedaan. Door de HSP testuitslag, en het verhelderende gesprek dat ik met Patricia heb gehad over hoogsensitieve eigenschappen, herkende ik opeens veel bij mijzelf. Patricia heeft mij een paar boeken geadviseerd en die ga ik zeker aanschaffen.

Thorsten Bakker

De hooggevoeligheid test heeft mij inzicht gegeven, waarom ik tegen dingen aanloop. Zeker de uitleg heeft mij verder geholpen. Een aanrader voor iedereen of je nu zelf hooggevoelig bent of iemand in jouw directe omgeving.

Jeannet van Bruchem

Kom direct te weten of je hooggevoelig bent!

Meest gestelde vragen

Waarom de hooggevoeligheid test

Als je weet dat je hooggevoelig bent dan kun je jezelf, anderen en de maatschappij leren beter te begrijpen

Waarom zou ik dat willen weten?

Dat maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger.

Wat levert het me op?

Als je weet hoe je ermee om kunt gaan zorgt dat voor meer rust, overzicht en balans in je leven.

Wat kan ik dan beter wel of niet doen?

In de loop der tijd leer je als HSP steeds meer over deze bijzondere karaktereigenschap. Zo krijg je steeds meer inzicht in wat je voor jezelf beter wel of niet kunt doen.oen