Lichaamswerk

Introductiesessie voor een energetische behandeling

Soms zit je vast in zo’n cirkel dat je er zelf niet uit lijkt te komen. Je weet niet precies wat je nodig hebt en dat kan erg frustrerend zijn. Op dat moment kan het al enorm fijn zijn om in een rustige ruimte alles van je af te praten. Gewoon op een tafel te liggen waar je niets hoeft te doen en volledig kunt ontspannen.

Rust en ruimte in je hoofd

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel mensen nieuwsgierig zijn naar energetische behandelingen (lichaamswerk), ook al weten ze niet precies wat het inhoudt. Daarom bied ik nu de mogelijkheid aan voor losse sessies. In slechts 1,5 uur kun je ervaren wat zo’n behandeling met je doet en hoe het kan helpen om de scherpe randjes kwijt te raken. Je zult meer rust en ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je je ontspannen voelt en merkt dat je weer meer aankan.

Het is begrijpelijk dat het volgen van een volledig traject soms te spannend kan zijn. Daarom geef ik je de vrijheid om op gewenste tijden een losse sessie te boeken, zodat je jouw rugzak kunt legen en vrijer en blijer door het leven kunt gaan.

Natuurlijk ben ik van mening dat een traject je sneller kan helpen om van blokkades af te komen en beter in je vel te zitten. Maar ik begrijp ook dat je misschien eerst even wilt kennismaken met mij, de ruimte en de behandeling voordat je die stap zet.

Dus, als je nieuwsgierig bent naar energetische behandelingen en de voordelen ervan wilt ervaren, aarzel dan niet om een losse sessie te boeken. Het is een geweldige manier om kennis te maken met deze bijzondere vorm van behandeling en te ontdekken hoe het jou kan helpen op je pad naar meer welzijn en balans.

Ontspan en Groei met Access Bars® Energetische Sessie!

Access Bars® is een krachtige en praktische techniek die wereldwijd wordt gebruikt om verschillende levenskwesties te veranderen en ondersteunen. Het is een behandeling van Access Consciousness™ waarbij zachte aanraking van 32 punten op het hoofd plaatsvindt.

Elk van deze punten staat voor een specifiek thema, zoals controle, creativiteit, ziekte en de dood, geld, structuur, dromen, vreugde, verdriet, seksualiteit, lichaam, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede, kalmte, tijd, ruimte en heling. Tijdens de behandeling laat ik de energie tussen deze punten stromen, waardoor vastzittende elektrische lading (energieblokkades) kunnen worden losgelaten.

Dit proces maakt het mogelijk om spanningen van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten op te ruimen – vergelijkbaar met het opruimen van onnodige bestanden op de harde schijf van je computer. Alles wat je in de loop der jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

De meest gemelde effecten van Access Bars® zijn een groter gevoel van rust, ruimte en gemak, een diepere en meer rustgevende slaap, minder reactief zijn op situaties die je eerder van streek hadden gemaakt, en het gevoel dat alles wat je voor de sessie van streek maakte er niet meer toe doet.

Het is een waar cadeau voor jezelf, vooral als je overprikkeld bent en/of vastloopt met jezelf. Met Access Bars® kun je een nieuwe balans en helderheid vinden, waardoor je kunt genieten van meer welzijn en vrijheid in je leven.

Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering.

Alleen als je openstaat voor iets nieuws, kun je een volgende stap maken.

Kom In Balans! Reserveer jouw Access Bars® behandeling vandaag nog!

Een energetische behandeling van 90 minuten kost €145 inclusief btw (exclusief btw voor zakelijke klanten). Je ontvangt een factuur per e-mail die binnen 14 dagen betaald dient te worden.

Wil je liever eerst even persoonlijk kennismaken? Dat kan! Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in via mijn digitale agenda of neem contact op via de contactpagina.

Ik kijk ernaar uit je te mogen laten ontspannen!