StressVrij Leven

Losse sessie

Een fysieke en mentale APK

Heb je eerder bij mij een coachtraject gevolgd en merk je dat je behoefte hebt aan een opfrissing, een moment van reflectie, of gewoon een steuntje in de rug? Dan ben je hier aan het juiste adres en kun je direct jouw sessie boeken.

Wat kan je verwachten:

Individuele aandacht
Tijdens deze losse sessie krijg je mijn volledige aandacht. We gaan in op wat er op dit moment speelt in jouw leven en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Op maat gemaakt advies
Geen standaard aanpak, maar een persoonlijke benadering die aansluit bij jouw wensen, behoeften en situatie.

Praktische tips
Ik deel praktische tips en tools die je direct kunt toepassen om meer rust, balans en ruimte te ervaren, zodat je weer vol vertrouwen zelf aan de slag kunt.

Wat je ontvangt:

1 coachingsgesprek van 1,5 uur
Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jouw huidige uitdagingen en doelen. We kijken naar waar je op dit moment behoefte aan hebt en combineren de sessie met Access Bars of Reiki voor meer rust en ruimte.

Investering
Deze waardevolle sessie kost € 145 voor particulieren en € 145 ex btw voor zakelijke klanten. Na de sessie ontvang je per e-mail de factuur. 

Boek nu jouw sessie
Klik op de onderstaande knop om direct een afspraak te maken voor een losse sessie. Ik sta voor je klaar om je verder te helpen op je pad.

"Houd vandaag even een tikkie meer van jezelf. Je groeit, je heelt, je leert, je ontdekt en je ontwikkelt jezelf. En dat allemaal tegelijkertijd!"