Hooggevoelig Ja of Nee?

Ben je je zeer bewust van (harde) geluiden, sferen en temperatuurverschillen? Voel je nauwkeurig aan hoe anderen zich voelen? Word je vaak overprikkeld?

Heb je daarnaast een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en wil je het liefst dat alles vlot en zonder gedoe verloopt?

Grote kans dat jij hooggevoelig bent!

Doe direct de test en ontdek binnen enkele minuten of jij hooggevoelig bent!

"It's okay to be sensitive, that's what happens when you have magic in your heart"

Nieuwsgierig naar jouw gevoeligheid? Doe de test en krijg inzicht!

Deze test is een eerste stap om meer inzicht in jezelf te krijgen. Zodra je weet of jij behoort tot de groep van hoogsensitieve personen, begint jouw ontdekkingstocht naar deze prachtige en krachtige eigenschap.

Stukje bij beetje vallen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Je ontdekt waarom je soms enorme energie hebt en het andere moment totaal overprikkeld bent. Je begrijpt waarom je stemming van het ene op het andere moment compleet kan omslaan. Maar ook leer je waar je ‘energielek’ zit en hoe je hierop kunt anticiperen. Het allermooiste is dat je jezelf steeds beter leert kennen en daarmee ook steeds meer leert waarderen.

Hooggevoeligheid is een bijzondere eigenschap die jou uniek maakt. Door deze eigenschap te omarmen en te begrijpen, zul je merken dat je krachtiger en meer in balans bent. Je ontdekt hoe je jouw gevoeligheid kunt inzetten als een waardevol instrument om het beste uit jezelf en het leven te halen.

Dus, zet die eerste stap naar zelfontdekking en waardering, en omarm de prachtige reis naar de diepgewortelde kracht van hooggevoeligheid.

WAT ANDEREN VINDEN VAN DE TEST

Dit was een hele duidelijke test. Dat had ik net nodig om bevestigd te krijgen wat ik al vermoedde. Deze test kan ik van harte aanbevelen. Zeker ook omdat ik daarna nog allerlei inzichten en tips per mail ontving waar ik zeker wat aan had.

Diana Bijlsma

Ik ben blij dat ik deze test heb gedaan. Door de uitslag van de hooggevoeligheid test en het verhelderende gesprek dat ik met Patricia heb gehad over hoogsensitieve eigenschappen, herkende ik opeens veel bij mijzelf.

Thorsten Bakker

De hooggevoeligheid test heeft mij inzicht gegeven, waarom ik tegen bepaalde dingen aanloop. Zeker de uitleg heeft mij verder geholpen. Een aanrader voor iedereen, of je nu zelf vermoed dat je hooggevoelig bent of iemand in jouw directe omgeving.

Jeannet van Bruchem

Ontdek direct of jij ook hooggevoelig bent! Doe de test!

Kruis hieronder aan: Ja of Nee

Beantwoord eerst alle vragen. Klik dan op 'ik ben een mens' en daarna op de groene button voor je uitslag!
HooggevoeligJaofNee

Meest gestelde vragen

Waarom de hooggevoeligheid test

Als je weet dat je hooggevoelig bent dan kun je jezelf, anderen en de maatschappij beter leren te begrijpen. 

Waarom zou ik dat willen weten?

Dat maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger.

Wat levert het me op?

Als je weet hoe je met je hooggevoeligheid om kunt gaan dan zorgt dat niet alleen voor meer rust maar ook voor meer overzicht en balans in je dagelijkse leven.

Wat kan ik dan beter wel of niet doen?

Wat je het beste wel en niet kunt doen dat is voor ieder persoon verschillend. Maar wat de meesten hooggevoelige personen wel kunnen doen dat is ‘eigen tijd’ inplannen. Zo kunnen ze zich ontdoen van de energie van de dag en hun batterij opnieuw opladen.

© 2024 Patricia Hoefnagel