Hi, ik ben Patricia

en biedt naast individuele coachtrajecten, online groepstrajecten en
1-daagse life en online workshops aan. Hetgeen mij uniek maakt, volgens zeggen, is dat ik mensen bewuster laat worden van zichzelf. Dat doe ik door het energetische én het praktische te combineren.

Ik ben een sensitieve, energieke, vrolijke vrouw die spiritueel is maar zeker ook down to earth. Mijn droom kwam uit in 2017; een eigen coachpraktijk! Een eigen onderneming die ik zo kon inrichten precies zoals ik het wilde. Mijn eigen speeltuin zoals ik dat weleens kan noemen. Mensen vinden het niet alleen fijn om van zich af te praten, maar ook om te kunnen ontspannen en te worden aangeraakt.

Tijdens het kantelpunt in mijn leven (burn-out) vond ik het zelf heel fijn om te praten met een professional en daarnaast onderging ik diverse energetische behandelingen. Mijn ideaal zou toen zijn geweest als dit een alles in één pakket was geweest. Dus een totaalpakket waarin je én kon praten én kon ontspannen. 

HP_Ikbenpatricia(2)
HP_Ikbenpatricia
HP_Ikbenpatricia(1)
HP_Ikbenpatricia(1)

Waarin dus niet alleen gesprekken plaatsvinden, maar waarin je ook kon ontspannen. Op een dieper niveau én waarbij gelijk lichamelijke blokkades worden aangepakt en verwerkt. Dat heb ik gevonden in Access Consciousness. Een methode die wereldwijd wordt gebruikt en waar ik mezelf meerdere keren jaarlijks in laat bijscholen. Om professioneel te kunnen coachen heb ik mijn coachdiploma in the pocket en mij gespecialiseerd in HSP coaching.  

De hele maatschappij draait om de fysieke gezondheid van de mens en wat we zien aan de buitenkant. Maar we vergeten dat het mentale net zo belangrijk is. Hoe we denken en hoe ons dat beïnvloedt. Hoe vaak komt het niet voor dat je een lichamelijke klacht hebt die te maken heeft met je psyche. Dat je maar blijft rondlopen met rugklachten maar er niet wordt gekeken wat er onder ligt. Je niet (genoeg) praat wat je bezighoudt, wat er bij je speelt en het dagelijkse ritme maar voor lief neemt. Niet kunnen praten over je gevoelens omdat het simpelweg te ingewikkeld of te pijnlijk is. Ik begrijp dat omdat ook ik daar ben geweest. 

 

Iedere dag opnieuw heb je een keuze.

Wat kies jij vandaag?

Waarom ik nu doe wat ik doe is omdat ik weet dat ik het verschil kan maken in het leven van jou. Door je denkwijze positief te veranderen. Door je bewuster te laten worden van dat wat je doet, zodat je je verder kunt ontwikkelen naar de persoon die jij wilt zijn. Maar ook door onduidelijkheden en opeenstapelingen helder te krijgen. Inzien wat belastend voor je is. Leren de regie te nemen zodat je inziet hoe je je leven anders kunt inrichten. Ervaar hoe je meer rust krijgt en een blijer en gelukkiger persoon wordt.  

En hierom ontwikkelde ik mijn eigen methode. De TALK-FEEL-HEAL methode die bestaat uit 1-op-1 coachingsgesprekken gecombineerd met energetische behandelingen. Daarnaast gebruik ik numerologie om je meer inzicht te geven in jouw persoonlijke blauwdruk. Zo krijg je niet alleen rust, balans en overzicht, maar heb je ook helder wie je bent en wat je hier te doen hebt. Wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, en (heel belangrijk) hoe je hiervoor kunt waken. Een totaalpakket voor als je nu écht aan jezelf wilt werken.

“Ik ben hier om anderen te leren bewust te laten inzien wat ze wel en niet willen, en hoe ze daar voor zichzelf eenvoudig een weg in kunnen vinden.”

Mijn missie is om vrouwen te leren meer voor zichzelf op te komen. Dat ze inzien dat als ze zichzelf meer op één zetten dat dat totaal niet egoïstisch is, maar juist heel krachtig en liefdevol naar zichzelf. Dat ze inzien dat ze niet alle ballen in de lucht hoeven te houden maar om hulp vragen zo bevrijdend kan werken.

Mensen die bij mij in de praktijk komen zijn doorzetters, ambitieus en sensitief. Genieten van de kleine dingen in het leven en zijn over het algemeen ‘gevers’. Ze hebben een eigen onderneming of naast hun huidige baan een onderneming in de startup fase. Wat zij met elkaar gemeen hebben is dat ze het lastig (lees schuldig) vinden om zichzelf op nummer 1 te zetten.

Inmiddels zijn de energetische behandelingen niet meer weg te denken in mijn coachsessies. Voornamelijk wordt het proces Access Bars ingezet maar ook geregeld wordt er een Access lichaamsproces ingezet als er ook meer fysieke klachten zijn zoals hoofdpijn, rugpijn, allergie, gewrichtsklachten, seksueel grensoverschrijdend gedrag maar ook trauma en innerlijke rust.

Als je mij zou kennen zou je weten dat ik…

Plan direct een kennismaking of stuur een bericht