Mijn Reis naar Herstel: dankzij Patricia Hoefnagel

In mijn loopbaan kwam ik muren tegen die ik eigenhandig niet weg kreeg. Deze muren leidden tot een stagnatie in mijn persoonlijke groei, iets waar ik zelf niet doorheen kon breken. Gelukkig kwam ik bij Patricia Hoefnagel terecht, dankzij een tip van mensen die tegen hetzelfde probleem aanliepen.

Patricia heeft me geleerd en gecoacht om de muren en drempels in mijn leven zodanig laag te maken dat ik verder kon groeien. In plaats van obstakels zie ik nu mogelijkheden. Een van de eerste stappen die ik leerde, was te erkennen dat ik machteloos stond tegenover mijn verslaving en dat mijn leven onhanteerbaar was geworden. Dit was Stap 1.

Zij gaf me de kracht om reflectie te incasseren. Door deze reflectie ben ik nu in staat de reis van mijn leven te maken. “Ik ben Daniël en ik ben verslaafd.” Dit zijn woorden die ik vandaag de dag zonder schaamte kan uitspreken. Ik mag trots zeggen dat ik 80 dagen in herstel ben van mijn verslaving, en deze reis begon bij Patricia.

Het traject dat ik bij Patricia heb doorlopen, heeft letterlijk mijn hele leven veranderd. Vandaag de dag ben ik dankbaar dat Patricia het fundament is van mijn herstel. Dankzij haar begeleiding en steun heb ik geleerd om de obstakels in mijn leven te zien als kansen voor groei en verbetering.

Iedereen die met soortgelijke problemen kampt, wil ik aanmoedigen om hulp te zoeken. De reis naar herstel begint vaak met het erkennen van je eigen machteloosheid en het zoeken naar de juiste begeleiding. Voor mij was die begeleiding Patricia Hoefnagel. Haar wijsheid en steun hebben ervoor gezorgd dat ik niet langer vastzit, maar in plaats daarvan elke dag een stapje verder groei in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Dus als je zelf tegen muren aanloopt en je persoonlijke groei tot stilstand ziet komen, aarzel dan niet om hulp te zoeken. Je weet nooit welke mogelijkheden zich kunnen openen als je de juiste steun vindt. Voor mij was Patricia die steun, en ik ben haar eeuwig dankbaar.

Dank je wel, Patricia, voor het veranderen van mijn leven en het geven van de kracht om de reis van mijn leven te beginnen. Op naar nog vele dagen in herstel en persoonlijke groei!

Hooggevoelig Ja of Nee?

Ben je je sterk bewust van (harde) geluiden, sferen en temperatuur verschillen? Heb je goed door hoe anderen zich voelen? Ben je vaak overprikkeld?

En heb je ook nog eens een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je liever dat alles goed en zonder gedoe verloopt?

Grote kans dat jij hooggevoelig bent!

Doe direct de test en je weet het binnen enkele minuten!

Nog meer mooie berichten