'Jouw échte Ik'

Live dag voor Persoonlijke Ontwikkeling

Datum: 19 april 2024
Tijd: 10.00 tot 16.30 uur
Locatie: volgt binnenkort  

Bij ’t Jouw échte Ik’ creëren we een veilige en intieme ruimte, waar je samenkomt met gelijkgestemden zoals jij. 

We begrijpen dat het tijd is om eindelijk jezelf te omarmen, waardoor je diepere connecties met jezelf en met anderen aan kunt gaan. 

Deze dag is zorgvuldig ontworpen om jou te helpen in jouw zoektocht naar jezelf

Waarin je evenwicht, zelfliefde, en het herontdekken van wie jij bent gaat ontdekken. Het is tijd om jezelf niet langer in de steek te laten, maar het met jezelf aan te gaan.

Wij geloven in een evenwichtig leven. Waarbij jij balans ervaart in jouw relaties en zelfliefde jouw motor is.

Je gaat jouw eigen grenzen omarmen in een wereld die continue aan je trekt en je krijgt een dieper begrip van jezelf. 

Jouw waarheid leven

Stel je voor dat jij jouw stem laat horen en gaat staan voor wie jij écht bent. 

Wauw, hoe geweldig zou dát zijn! Want op die manier kun jij alleen jouw waarheid leven en delen.

En dat je niet langer gebukt gaat onder de mening of verwachtingen van anderen? Omdat je goed bent zoals je bent! En dat je klaar bent om te gaan staan in jouw authentieke JIJ.

We begrijpen dat als geen ander en nemen je graag mee op een bijzondere ontdekking naar jouw “échte ik,” zodat jij jezelf ten volle gaat omarmen. 

Alleen als jij er klaar voor bent!

Ben jij klaar om de hoofdrolspeler te worden in jouw eigen verhaal?

Jouw reis naar “Jouw échte Ik” begint dan hier. 

Schrijf je in voor dit unieke en levens veranderende Event en ontdek de kracht die in jou zit en dat jij zelf gaat inzien hoe waardevol je bent. 

Ga mee op deze bijzondere reis met andere vrouwen zoals jij en laat je inspireren. Zet de eerste stap naar een leven dat volledig in lijn is met wie jij werkelijk bent. 

Wacht niet langer en bestel direct jouw ticket naar “Jouw échte Ik.” 

We zien ernaar uit om je in Soest te ontmoeten en samen te bouwen aan het volgende hoofdstuk van jouw ‘levens’ verhaal.

Wat kun jij verwachten?

Jezelf op één

"Ontdekken wie je bent"

Over jezelf nadenken en ontdekken wat je écht belangrijk vindt, wat je gelooft over jezelf en wat jou speciaal maakt. Je gaat leren waarom het belangrijk is om liever voor jezelf te zijn. Door leuke en inspirerende oefeningen ga je begrijpen wie je bent en positiever over jezelf te denken.

Meer zelfliefde

"Goed voor jezelf zorgen"

Je leert liever en minder streng voor jezelf te zijn, door te ervaren en door de inzichten die je aangereikt krijgt. Je gaat meer vanzelf houden, omdat je echt gaat geloven, voelen en ervaren dat je van waarde bent en ertoe doet. Oftewel, je zekerder voelen over wie je bent en sterker in je schoenen staan.

Beter keuzes maken

"Regie over je eigen leven"

Je leert beter om te gaan met jouw dagelijkse uitdagingen en moeitelozer de juiste beslissingen te nemen. Je krijgt tools en je gaat ervaren om effectiever te leren communiceren, zodat je de juiste keuzes gaat maken. Hierdoor kun je makkelijker voor jezelf opkomen en je grenzen aangeven.

De trainers zijn:

Diana Bijlsma

Storytelling Expert

&

Patricia Hoefnagel, HooggevoeligheidsExpert

Diana; “Jouw verhaal is mijn passie”

 

Hoooi, wat leuk om kennis met je te maken. ‘Jouw échte Ik’ Event komt niet zomaar uit de lucht vallen, nee ’t heeft een verhaal. Het is denk ik DE rode draad in mijn levensverhaal.

Mijn moeder zei altijd ‘Wees jezelf, want er zijn al zoveel anderen.’ Door vallen en opstaan begrijp ik die boodschap nu. Het is misschien wel de meest interessante les die ik in mijn leven heb geleerd. Dat ‘worden die ik behoor te zijn’ het grootste cadeau is, wat ik mezelf ooit heb gegeven. Gelukkig ben ik er vroeg achtergekomen, dat geluk niet buiten mezelf ligt, maar juist in mezelf.

Ik ben dankbaar dat ik nu anderen kan inspireren en motiveren hun ‘Echte Ik’ te leven. Want ik ben ervan overtuigd, dat als we weten wie we zijn we werkelijk van betekenis kunnen zijn en dat het ons vele gelukkigere mensen maakt.

Patricia; “Alles is een keuze! Wat kies jij?”

Hey hi, leuk dat je er bent.

Halverwege mijn leven kwam ik erachter dat ik mezelf volledig kwijt was. Ik leefde niet mijn “Echte Ik” besefte ik later, nadat ik mij in de wereld van persoonlijke ontwikkeling had ondergedompeld.

Toen ontdekte ik dat vrouwen die vastlopen en niet weten wie ze zijn mij enorm interesseren. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt. In mijn praktijk ben ik Life- & HSP-coach en help ik vrouwen die vastgelopen zijn en van hun ware zelf zijn afgedwaald. 

Omdat ik weet hoe het voelt om met alle prikkels om te moeten gaan die deze wereld biedt, kan ik ’s morgens in alle rust enorm genieten van een heerlijke verse kop Italiaanse koffie. 

ONZE DEAL

NORMAAL

497,-
  • Excl. BTW

297,-
  • Excl. BTW

Wat zeggen klanten over Diana en Patricia

Je werkt graag met Diana, omdat zij een inspirerende, bewogen en eerlijke vrouw is, vol kennis en liefde die ze graag met anderen deelt.
Jeannet van Bruchem
Counseling & Coaching
Patricia is een warm persoon, die vanuit liefde en compassie handelt, daadkrachtig, duidelijk, slim, een spiegel voor kan houden, zoals een echte coach doet.
Esther Mikhout
Marketing & Communicatie
Diana's professionaliteit maakt het waardevol om je door haar te laten begeleiden. Daarnaast is het met haar enthousiasme en warme persoonlijkheid een feestje om met haar te werken.
Bianca van Harskamp
Coaching & Training
Ik vind Patricia een hartelijk persoon met humor en een warm karakter. Zij is communicatief vaardig en weet vrij snel door de oppervlakte heen te breken. 
Haar aanpak vond ik prettig, nieuw voor mij en daarom verfrissend.
Shaïsta Joemmanbaks
HR manager

Ben jij dit?

Kom dan naar het "Jouw échte Ik" Event

Een ontdekkingsreis naar zelfontmoeting

Stel je voor dat je niet langer in de schaduw van anderen hoeft te staan, maar dat je de hoofdrolspeler wordt in je eigen verhaal. Dit event biedt jou de kans om jezelf opnieuw te ontdekken en de regisseur te zijn van je eigen leven. Het is een reis naar zelfontmoeting, waar je diepere connecties met jezelf en anderen aangaat. Je gaat anderen leren kennen en anderen jou. Ontdek de kracht van wie jij werkelijk bent en omarm de liefde die in jou zit.

Voor de ambitieuze en gevoelige vrouw

Dit event is speciaal ontworpen voor de krachtige vrouw die de veertig is gepasseerd en haar ambitie combineert met een diepe gevoeligheid. We begrijpen dat jouw leven tot nu toe veel van je heeft gevergd, en soms heb je het gevoel dat je jezelf verliest in de verhalen en levens van anderen. En hier, op het 'Jouw échte Ik' Event, is het jouw tijd om met jezelf aan de slag te gaan. We bieden een veilige en warme omgeving waarin jij helemaal jezelf kunt zijn met jouw unieke eigenschappen en gevoeligheid.

Klaar om te stralen en jezelf te omarmen

Ben jij er eraan toe om jezelf te ontmoeten? Jezelf te omarmen en je eigen waarheid te leven? Dit event is bedoeld voor vrouwen zoals jij, die klaar zijn om het roer weer in eigen handen te nemen. Het is een unieke en mooie kans om samen met andere getalenteerde vrouwen op reis te gaan naar jouw 'echte ik'. Je gaat geïnspireerd worden, heldere inzichten krijgen en de eerste stap zetten naar een leven dat volledig in lijn is met wie je werkelijk bent. Maak je klaar om de hoofdrol te spelen in het volgende hoofdstuk van jouw 'levens' verhaal.

Zien we jou bij onze volgende editie van het Jouw échte Ik?

Reserveer je plekje en boek hier je ticket.

De meest gestelde vragen

De koffie en thee staat vanaf 9:30 uur klaar en we starten om 10:00 uur. We hebben een middagpauze van 45 minuten en eindigen om 17:00 uur. 

Volgt binnenkort

Ja, je kunt bij deze locatie gratis parkeren.

Alleen als je een eigen onderneming hebt, kun je de BTW aftrekken. 

Je laptop mag je thuis laten en voor de nodige materialen wordt gezorgd. 

Ja, de lunch is inbegrepen. 

Geef het zo snel mogelijk door, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Stuur je dieetwens per mail naar
info@patriciahoefnagel.nl of info@dianabijlsma.nl