Energetische sessie

Losse behandeling

Soms zit je in zo’n cirkel dat je er zelf niet uitkomt. Maar wat je dan precies nodig hebt, dat weet je niet zo goed. Dan kan het al enorm fijn zijn om in een rustige ruimte van je af te praten. Op een tafel te liggen waar je niets hoeft en volledig kunt ontspannen. Dat klinkt lekker toch!?

Rust en ruimte in je hoofd

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mensen heel graag een energetische behandeling willen ondanks ze niet precies weten wat dit nu is. Daar is de losse sessie voor. Om in 1,5 uur te ervaren wat het met je doet om de scherpe randjes kwijt raken. Je meer rust en ruimte in je hoofd ervaart waardoor je je meer ontspannen voelt en merkt weer meer aan te kunnen. 

Om deze reden kun je vanaf heden weer losse sessies boeken zodat je op gewenste tijden je rugzak kunt legen en vrijer en blijer door het leven te kunnen gaan.

En ja, tuurlijk ben ik van mening dat als je een traject volgt je eerder van je blokkades af bent en sneller lekkerder in je vel komt. Maar soms is dat net iets te spannend en wil je liever eerst even kennis maken met de persoon, de ruimte en de behandeling. 

Wat is een energetische sessie

genaamd Access Bars?

Access Bars® is een praktische techniek die wereldwijd gebruikt wordt om allerlei issues in het leven te veranderen en ondersteunen. Het is een behandeling van Access Consiousness™ waarbij 32 punten punten op het hoofd zachtjes worden aangeraakt.

Deze punten staan ieder voor een bepaald thema zoals;
controle, creativiteit, ziekte en de dood, geld, structuur, dromen, vreugde, verdriet, seksualiteit, lichaam, vriendelijkheid, dankbaarheid, vrede, kalmte, tijd, ruimte en heling. De banen tussen de punten laat ik stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.

Hierdoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Een van de meeste gemelde effecten zijn: een groter gevoel van rust, ruimte en gemak. Een diepere en meer rustgevende slaap. Minder reactief zijn op situaties die je eerder van streek hadden gemaakt. En het gevoel dat alles wat je voor de sessie van streek maakte er niet meer toe doet. 

Vooruitgang is onmogelijk zonder verandering.

Alleen als je openstaat voor iets nieuws, kun je een volgende stap maken.

Boek direct jouw Access Bars behandeling!

De kosten voor een behandeling van 90 min bedragen €145 incl. btw (zakelijk excl. btw). Je ontvangt per mail een factuur die binnen 14 dagen betaald dient te worden. Wil je liever eerst even bellen? Dan kan. Plan dan direct een kennismakingsgesprek in via mijn agenda of neem contact op via de contactpagina.