Coaching

Losse coachingsessie als kennismaking of als 'APK'

Ontstressen, leven en weer genieten

Dat is wat je het lieft vandaag nog zou willen. En jij weet net als ik dat dat niet met een knip in je vinger is gerealiseerd. Dat je nu daadwerkelijk actie hebt ondernomen om te zoeken naar een  oplossing voor jezelf, dát is voor nu al een klein schouderklopje waard.

Het kan zijn dat je het wat spannend vindt om direct in een  1-op-1 coach traject te stappen als je mij nog niet kent. Voor mensen zoals jij heb ik daarom de introductie coachsessie in het leven geroepen. Zo kun je op een laagdrempelige manier kennis maken wat voor velen een hele fijne 1e stap is. De sessie kun je heel eenvoudig direct boeken in mijn agenda. Na de introductiesessie bekijken we wat je verder nodig hebt om stressvrij door het leven te gaan. 

Als je overprikkeld bent en geen rust kunt vinden of keuzes kunt maken dan kun je daar stress van krijgen en ook nog eens behoorlijk onzeker van worden. Met de nodige persoonlijke aandacht, inzichten en op jou toegepaste oplossingen kun je in no time de juiste keuzes maken.

 

Vraag je je af:

  • Hoe je nu verder moet?
  • Wat je het beste kunt doen?
  • Welke keuze je kan maken? 

Je kunt een enkel gesprek aanvragen zodat je kunt ervaren wat ik voor jou kan betekenen. 

Inmiddels weet ik dat er mensen zijn die dit prettig vinden en vaak al aan 1 gesprek genoeg hebben om weer zelf verder te kunnen. Begrijp me goed, dat zijn de uitzonderingen hè, want meer op jezelf leren vertrouwen door nee te zeggen en ‘aan jezelf’ te werken heeft meer tijd nodig. 

Een losse coachingsessie vindt plaats bij mij in de praktijk in Wateringen. Deze duurt 1,5 uur en kost 145 euro incl btw (zakelijk excl. btw). Je ontvangt per mail een factuur die binnen 14 dagen te worden betaald.

Boek nu direct jouw introductiesessie en kom in actie. Als jij nu niets doet dan zal er ook niets gebeuren en gaat er niets veranderen.

Beeldbellen (Zoom, FaceTime, WhatsApp) of een telefonische sessie behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Neem daarvoor contact op via het contactformulier op de contactpagina. 

Als je beter voor jezelf zorgt, ga je jezelf beter voelen.

Dan ga je eenvoudiger keuzes maken en mooiere dingen aantrekken.